Categorieën
Merken

Renault Aanbiedingspakketten

Profiteer van onze aantrekkelijk geprijste pakketten voor diverse Renault modellen! Deze accessoire pakketten van 2 of meer producten, worden uit voorraad gelevered tegen een scherpe prijs! Maak snel uw keuze!

Lees meer...

Selecteer op prijs:
  •  €400 en hoger
Selecteer op bouwjaar:
  •  2001-2006
  •  2007-2013
Aanbieding Pakketten:  1  producten

1

Pakketkorting! Groot ingekocht = scherp verkocht
Om voordelig uw Renault een nieuwe look te kunnen geven of te voorzien van functionele/beschermende accessoires vind u op TrendyAuto.nl vanaf vandaag de nieuwe categorie Aanbieding Pakketten.

Beschermende accessoires
In deze nieuwe categorie vindt u verschillende Renault Trafic pakketten die samengesteld zijn voor functioneel gebruik, zoals bijvoorbeeld het Renault Trafic pakket, met daarin Raamroosters en een Bumperbeschermplaat.

Luxe accessoires
Ook zijn er pakketten die zijn samengesteld om het uiterlijk van uw Renault te verfraaien. Zoals bijvoorbeeld een pakket voor uw Renault Trafic, dit pakket bevat Spiegelkappen, Deurgrepen en een Bumperbeschermplaat. Omdat wij deze pakketten groot inkopen, kunnen wij deze voor een speciale prijs aanbieden. Zo bent u voordeliger uit dan dat u alle producten los van elkaar zou kopen.

Voor onderstaande types hebben wij deze speciale aanbieding pakketten samengesteld:
- Trafic

Zit uw Renault pakket er niet bij? Wanneer u een pakket zoekt voor uw personenwagen, SUV of bedrijfswagen, maar uw model zit er niet bij vragen wij u om contact met ons op te nemen. Ook als u een artikel uit het pakket wil veranderen voor een ander product kunt u altijd contact opnemen en informeren naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag!

Trendy Auto is beoordeeld met een 9 (25 beoordelingen)
© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.