Garantie

Inspectie goederen

De afnemer is verplicht de goederen bij de levering te inspecteren. Mocht het nu zo zijn dat u als afnemer het hele product of een deel ervan gebrekkig acht of mocht het product niet in overeenstemming zijn met de specificaties dan kunt u Trendy Auto BV hiervan - binnen acht dagen na de levering - schriftelijk op de hoogte te stellen.

14 dagen bedenktijd voor consumenten

Wanneer u niet tevreden bent met het bestelde artikel kunt u dit binnen 14 dagen retourneren. Het product dient compleet, onbeschadigd en indien mogelijk in zijn originele verpakking te zitten. Producten die gebruikersschade hebben of niet meer compleet zijn komen niet in aanmerking voor restitutie of omruiling.

De kosten die het retourneren met zich meebrengt zoals verpakking en verzendkosten zijn volledig voor de rekening van de koper.
Op maat gemaakte producten kunnen niet geretourneerd worden.

Heeft u als zakelijk klant spullen besteld, neemt u dan contact met ons op, wij zullen samen met u het eventueel retour nemen van de goederen bespreken.

Garantie 12 maanden

Trendy Auto BV garandeert dat, wanneer één van de geleverde goederen binnen een periode van 12 maanden vanaf de datum van levering daarvan defecten vertoond – bijvoorbeeld te wijten aan materiaal- of fabricagefouten - die goederen of het gebrekkige deel daarvan kosteloos zullen worden gerepareerd of vervangen. Garantie op producten en artikelen van Trendy Auto BV is geregeld in de algemene voorwaarden van ons bedrijf. Hier zetten we de garantie voorwaarden nog even in het kort uiteen. Voor de uitgebreide informatie verwijzen wij u naar de Algemene Voorwaarden.

Garantie verloopt bij 100.000 km

De verstrekte garantie eindigt vroegtijdig - voor afloop van de garantieperiode - indien binnen de garantieperiode de geleverde goederen voor meer dan 100.000 km zijn gebruikt!
Uitsluitsel garantie
Er zijn een aantal zaken waarbij het recht op garantie wordt uitgesloten. Deze specifieke zaken zijn bepaald en vindt u in onze Algemene Voorwaarden. Denk hierbij o.a. aan kosten voor vervangend vervoer, hotelkosten, omzetderving, schade na misbruik, schade door rally rijden, et cetera.
Garantieclaims
Claims met betrekking tot garantie dienen schriftelijk bij Trendy Auto BV te worden ingediend onder overlegging van de originele aankoopfactuur, een beschrijving van het gebrek of de schade, het eventuele onderdeelnummer, de kilometerstand van het voertuig – voor zover van toepassing –, het chassisnummer van het voertuig – voor zover van toepassing –, eventueel een foto waarop het gebrek zichtbaar is.

Voor vragen over eventuele garantie bepalingen kunt u zich richten tot onze klantenservice.

Trendy Auto B.V.
Spinfondsweg 19
8171 NT, Vaassen
Telefoon: +31 (0)578 571 056
Fax: +31 (0)578 571 079
E-mail: info(@)trendyauto.nl

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren