Klachten afhandeling

Bij Trendy Auto BV staat de klant centraal. Mocht u een slechte ervaring hebben met onze services dan horen wij dit graag van u. 
Op deze manier kunnen wij onze service aanscherpen en verbeteren.

Ontbinding overeenkomst
U kunt uw aankoop binnen 14 dagen ontbinden en u heeft vervolgens nog 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk terug te zenden. Bij ontbinding kunt u het  modelformulier invullen waarmee u van de koop afziet. U bent niet verplicht het modelformulier in te vullen. U kunt ook op andere manieren de overeenkomst ontbinden.

Niet tevreden
Als na aankoop blijkt dat het product niet voldoet aan uw verwachtingen dan kunt u contact met ons opnemen per mail (info@trendyauto.nl) of telefoon (0578-571056). In de meeste gevallen zou er in goed overleg tussen Trendy Auto en de klant een juiste oplossing gevonden worden waar beide partijen tevreden mee zijn.

De klant heeft een zichttermijn van 14 dagen. Mocht u binnen de 14 dagen na het ontvangen van het product het retour willen sturen omdat u niet tevreden bent of om andere redenen is dat mogelijk. Het product mag niet beschadigd zijn en indien mogelijk in originele verpakking worden retour gestuurd.

Beschadiging
Wanneer u een beschadigd product heeft ontvangen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de klantenservice. We verzoeken u de schade binnen 48 uur na ontvangst te melden bij Trendyauto.nl. Ook is het handig om foto’s van het product naar ons te mailen. Zo kunnen wij ook beter oordelen en naar een oplossing zoeken.

Voor klachten richt u zich tot onze afdeling klantenservice. 
Mail ons op info@trendyauto.nl of stuur een brief naar ons hoofdkantoor.

Trendy Auto BV
T.a.v. Klantenservice
Spinfondsweg 19
8171 NT, Vaassen

Model herroepingsrecht

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren