Categorieën
Merken

Daewoo Spoilers

Bij TrendyAuto.nl vind u een uitgebreid assortiment Daewoo Spoilers van hoge kwaliteit. Bestel nu gemakkelijk en snel online, verzending is gratis!

Lees meer...

Selecteer op prijs:
  Selecteer op bouwjaar:
  •  1997-2003
  Auto spoilers:  1  producten

  1

  Daewoo spoilers, geweldige accessoires voor car styling!
  Daewoo spoilers sets maken je auto af! Het is gewoon fraai om je auto te tunen met bijvoorbeeld een mooie achterspoiler of voorspoiler. Daarnaast is het nog functioneel ook! Deze accessoires verbeteren de aerodynamica en geven de wagen een betere wegligging, waardoor deze - zeker bij hogere snelheden – stabiel blijft. Wij hebben diverse Daewoo spoilers in ons assortiment. Hier lees je alles over deze fraaie accessoires.

  Daewoo car tuning een ware hit

  Na de film ‘2 Fast 2 Furious’ met Vin Diesel nam het tunen, stylen en pimpen van auto’s een ware vlucht. Street racing werd een ware rage en veel Daewoo modellen werden tot in de puntjes getuned. Zeker types als de Nubira waren geweldige modellen om te verfraaien met o.a. spoilers, sierlijsten en dikke uitlaten, banden en velgen.

  Daewoo opvallende accessoires

  Goed, terug naar de Daewoo spoilers. Het zijn misschien wel de bekendste en opvallendste accessoires. Zeker voorspoilers en achterspoilers Daewoo vallen direct op. Maar ook sideskirts (zijskirts op z’n Nederlands) – de spoilers aan de zijkant – geven auto’s een heel andere look.

  Functie Daewoo spoilers

  Zoals gezegd zijn deze gadgets er niet alleen voor de mooi. De functie is om de Daewoo een betere ‘downforce’ (lees: wegligging) te geven, zodat deze ook bij hoge snelheden stabiel blijft. Denk aan Formule 1 waar de spoilers uitgebouwd zijn tot een soort vleugels!

  Daewoo spoilers kopen en monteren

  Het installeren van een Daewoo spoiler aan de voorbumper of op de kofferbak is in de regel niet zo moeilijk. De benodigdheden zijn schroeven en speciale kit. Toch liever laten monteren? Dat kan bij één van de autodealers van Trendy Auto. Vakbekwame monteurs hebben een voor- of achterspoiler snel en gemakkelijk geplaatst! Bestellen kan online op onze site (zie onderstaand assortiment) of koop spoilers in één van onze winkels

  Trendy Auto is beoordeeld met een 9 (25 beoordelingen)
  © Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.