Categorieën
Merken

Daihatsu Spoilers

Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment Daihatsu spoilers. Deze spoilers zijn van hoge kwaliteit en gemakkelijk te bevestigen. Bestel nu!

Lees meer...

Selecteer op prijs:
  •  €50 - €60
  •  €60 - €70
  •  €70 en hoger
Selecteer op bouwjaar:
  •  2000-2007
Auto spoilers:  3  producten

1

Daihatsu spoilers, geweldige accessoires voor car styling!
Daihatsu spoilers sets maken je auto af! Het is gewoon fraai om je auto te tunen met bijvoorbeeld een mooie achterspoiler of voorspoiler. Daarnaast is het nog functioneel ook! Deze accessoires verbeteren de aerodynamica en geven de wagen een betere wegligging, waardoor deze - zeker bij hogere snelheden – stabiel blijft. Wij hebben diverse Daihatsu spoilers in ons assortiment. Hier lees je alles over deze fraaie accessoires.

Daihatsu car tuning een ware hit

Na de film ‘2 Fast 2 Furious’ met Vin Diesel nam het tunen, stylen en pimpen van auto’s een ware vlucht. Street racing werd een ware rage en veel Daihatsu modellen werden tot in de puntjes getuned. Zeker types als de Charade en YRV waren geweldige modellen om te verfraaien met o.a. spoilers, sierlijsten en dikke uitlaten, banden en velgen.

Daihatsu opvallende accessoires

Goed, terug naar de Daihatsu spoilers. Het zijn misschien wel de bekendste en opvallendste accessoires. Zeker voorspoilers en achterspoilers Daihatsu vallen direct op. Maar ook sideskirts (zijskirts op z’n Nederlands) – de spoilers aan de zijkant – geven auto’s een heel andere look.

Functie Daihatsu spoilers

Zoals gezegd zijn deze gadgets er niet alleen voor de mooi. De functie is om de Daihatsu een betere ‘downforce’ (lees: wegligging) te geven, zodat deze ook bij hoge snelheden stabiel blijft. Denk aan Formule 1 waar de spoilers uitgebouwd zijn tot een soort vleugels!

Daihatsu spoilers kopen en monteren

Het installeren van een Daihatsu spoiler aan de voorbumper of op de kofferbak is in de regel niet zo moeilijk. De benodigdheden zijn schroeven en speciale kit. Toch liever laten monteren? Dat kan bij één van de autodealers van Trendy Auto. Vakbekwame monteurs hebben een voor- of achterspoiler snel en gemakkelijk geplaatst! Bestellen kan online op onze site (zie onderstaand assortiment) of koop spoilers in één van onze winkels

Trendy Auto is beoordeeld met een 9 (25 beoordelingen)
© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.