Categorieën
Merken

Fiat Spoilers

Met de Fiat spoilers van Trendyauto maakt u uw auto copleet. Kijk snel naar ons uitgebreide assortiment en bestel snel!

Lees meer...

Selecteer op prijs:
  •  €30 en hoger
Selecteer op bouwjaar:
  •  2001-2005
  •  2005-2010
Auto spoilers:  2  producten

1

Auto spoilers, geweldige accessoires voor Fiat car styling!
Auto spoilers sets maken je Fiat af! Het is gewoon fraai om je Fiat te tunen met bijvoorbeeld een mooie achterspoiler of voorspoiler. Daarnaast is het nog functioneel ook! Deze accessoires verbeteren de aerodynamica en geven de wagen een betere wegligging, waardoor deze - zeker bij hogere snelheden – stabiel blijft. Wij hebben diverse Fiat spoilers in ons assortiment. Hier lees je alles over deze fraaie accessoires.

Fiat car tuning een ware hit

Na de film ‘2 Fast 2 Furious’ met Vin Diesel nam het tunen, stylen en pimpen van auto’s een ware vlucht. Street racing werd een ware rage en veel auto’s werden tot in de puntjes getuned. Zeker merken als Honda, Mazda, Golf, BMW, Audi, Mercedes, Mitsubishi en Hyundai hadden geweldige modellen om te verfraaien met o.a. spoilers, sierlijsten en dikke uitlaten, banden en velgen.

Opvallende Fiat accessoires

Goed, terug naar de Fiat spoilers. Het zijn misschien wel de bekendste en opvallendste accessoires. Zeker voorspoilers en achterspoilers vallen direct op. Maar ook sideskirts (zijskirts op z’n Nederlands) – de spoilers aan de zijkant – geven auto’s een heel andere look.

Functie Fiat Spoilers

Zoals gezegd zijn deze gadgets er niet alleen voor de mooi. De functie is om de Fiat een betere ‘downforce’ (lees: wegligging) te geven, zodat deze ook bij hoge snelheden stabiel blijft. Denk aan Formule 1 waar de spoilers uitgebouwd zijn tot een soort vleugels!

Fiat spoilers kopen en monteren

Het installeren van een Fiat spoiler aan de voorbumper of op de kofferbak is in de regel niet zo moeilijk. De benodigdheden zijn schroeven en speciale kit. Toch liever laten monteren? Dat kan bij één van de autodealers van Trendy Auto. Vakbekwame monteurs hebben een voor- of achterspoiler snel en gemakkelijk geplaatst! Bestellen kan online op onze site (zie onderstaand assortiment) of koop spoilers in één van onze winkels

Trendy Auto is beoordeeld met een 9 (25 beoordelingen)
© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.