Categorieën
Merken

Opel spoilers

Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment spoilers voor Opel. Deze spoilers zijn van hoge kwaliteit en gemakkelijk te bevestigen. Bestel nu!

Lees meer...

Selecteer op prijs:
 •  €200 - €230
 •  €230 - €260
 •  €260 en hoger
Selecteer op bouwjaar:
 •  2001-2006
 •  2007-2013
 •  2014-heden
Auto spoilers:  1  producten
 • Dakspoiler Opel Vivaro 2 delig

  219,01 Excl.
  265,00 Incl.
  0.00
  Achterdeurspoiler Opel Vivaro 2-delig PUR-IHS zwart vanaf bouwjaar 2001 en het nieuwe model vanaf 2014

1

Auto spoilers, geweldige accessoires voor Opel car styling!
Auto spoilers sets maken je Opel af! Het is gewoon fraai om je auto te tunen met bijvoorbeeld een mooie achterspoiler of voorspoiler. Daarnaast is het nog functioneel ook! Deze accessoires verbeteren de aerodynamica en geven de wagen een betere wegligging, waardoor deze - zeker bij hogere snelheden – stabiel blijft. Wij hebben diverse Opel spoilers in ons assortiment. Hier lees je alles over deze fraaie accessoires.

Opel car tuning een ware hit

Na de film ‘2 Fast 2 Furious’ met Vin Diesel nam het tunen, stylen en pimpen van auto’s een ware vlucht. Street racing werd een ware rage en veel auto’s werden tot in de puntjes getuned. Zeker merken als Honda, Mazda, Golf, BMW, Audi, Mercedes, Mitsubishi en Hyundai hadden geweldige modellen om te verfraaien met o.a. spoilers, sierlijsten en dikke uitlaten, banden en velgen.

Opvallende Opel accessoires

Goed, terug naar de Opel spoilers. Het zijn misschien wel de bekendste en opvallendste accessoires. Zeker voorspoilers en achterspoilers vallen direct op. Maar ook sideskirts (zijskirts op z’n Nederlands) – de spoilers aan de zijkant – geven auto’s een heel andere look.

Functie Opel spoilers
Zoals gezegd zijn deze gadgets er niet alleen voor de mooi. De functie is om de Opel een betere ‘downforce’ (lees: wegligging) te geven, zodat deze ook bij hoge snelheden stabiel blijft. Denk aan Formule 1 waar de spoilers uitgebouwd zijn tot een soort vleugels!

Opel spoilers kopen en monteren
Het installeren van een Opel spoiler aan de voorbumper of op de kofferbak is in de regel niet zo moeilijk. De benodigdheden zijn schroeven en speciale kit. Toch liever laten monteren? Dat kan bij één van de autodealers van Trendy Auto. Vakbekwame monteurs hebben een voor- of achterspoiler snel en gemakkelijk geplaatst! Bestellen kan online op onze site (zie onderstaand assortiment) of koop spoilers in één van onze winkels

Trendy Auto is beoordeeld met een 9 (25 beoordelingen)
© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.