Voorbumper grille Nissan Qashqai

Dit product is beoordeeld met een 8,33333333333333
| 3 review(s)

Voorbumper grille Nissan Qashqai
  • Voorbumper grille Nissan Qashqai
  • Voorbumper grille Nissan Qashqai

Bel ons 0578-571056
Onze pluspunten
  • Geen verzendkosten
  • Snelle service
  • Ruime voorraad
  • 14 dagen op zicht
  • Volledige garantie
  • Gratis afhalen

 

Algemene informatie over de Voorbumper grille Nissan Qashqai

Voorbumper grille Nissan Qashqai RVS, vanaf bouwjaar 2007 & +2, vanaf bouwjaar 2008 tot 2010. NIS1345. We hebben ook een grille voor het nieuwe type Qashqai vanaf bouwjaar 2010. Deze vindt u onder bestelnummer 5341985. Tik dit nummer in rechts bovenin bij de zoekfunctie.

Montagetijd: +/- 45 min.

Auto gril, auto grille of auto grill. Het zijn drie schrijfwijze, maar we bedoelen hetzelfde namelijk de gril die voor op de auto (bij de radiateur) zit. De autogril is er in verschillende uitvoeringen waaronder een RVS of Chroom gril. Een grille - en eigenlijk ook de voorbumper - is heel bepalend voor de look van de auto. Het is dan ook niet vreemd dat diegene die zich een beetje bezighouden met auto tuning en styling op zoek gaan naar een nieuwe autogril!

De juiste looks
Een autogrill zit natuurlijk standaard - af fabriek - op iedere auto. Maar het is niet altijd de meest ideale grille. Dit onderdeel is superbepalend voor de eerste aanblik van de auto en het is dan ook niet vreemd dat dit onderdeel vaak vervangen wordt. Zeker bij het verfraaien van de auto - waarbij alles draait om de juiste looks - is de grill een element dat snel en simpel een compleet andere aanblik geeft.

De materialen
Dit onderdeel is er in diverse afwerkingen waaronder die in chroom of RVS. Beiden zijn fantastisch fraaie elementen. Zowel chroom als RVS vragen wel een bepaald onderhoud. Voor specifieke tips en aanwijzingen verwijzen we naar de pagina ‘onderhoud tips chroom RVS’.

 
 

Lees de ervaringen van voorgaande klanten die de Voorbumper grille Nissan Qashqai al hebben gekocht

 
05-11-2013
stars
7/ 10
Echt een gave grill. Het is een goed alternatief als u de voorkant wat kaal vindt en een pushbar iets buiten je budget is.
27-06-2013
stars
9/ 10
Wij zijn het eens met de andere review. Het geeft een ander soort uitstraling aan de auto. Dit komt de auto alleen maar ten goede.
19-07-2012
stars
9/ 10
Ben blij met mijn grille. Geeft echt een ander uiterlijk aan de voorkant! Bedankt voor de snelle levering.
 

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren