Voorbumper grill Opel Vivaro RVS

Dit product is beoordeeld met een 9
| 1 review(s)

Voorbumper grill Opel Vivaro RVS
  • Voorbumper grill Opel Vivaro RVS

Bel ons 0578-571056
Onze pluspunten
  • Geen verzendkosten
  • Snelle service
  • Ruime voorraad
  • 14 dagen op zicht
  • Volledige garantie
  • Gratis afhalen

 

Algemene informatie over de Voorbumper grill Opel Vivaro RVS

Voorbumper grill Opel Vivaro / Renault Trafic / Nissan Primastar RVS REN1095 vanaf bouwjaar 2007-2013.

De laatste uit voorraad voor maar 50 euro, wees er snel bij OP=OP. *Actieprijs geldig bij verzending of af te halen in Vaassen, niet via onze afhaalpunten.*

Montagetijd: +/- 45 min.

Opel Vivaro autogrilles
Vivaro auto gril, auto grille of auto grill. Het zijn drie schrijfwijze, maar we bedoelen hetzelfde namelijk de gril die voor op de Vivaro (bij de radiateur) zit. De Vivaro autogril is er in verschillende uitvoeringen waaronder een RVS of Chroom gril. Een grille - en eigenlijk ook de voorbumper - is heel bepalend voor de look van de auto. Het is dan ook niet vreemd dat diegene die zich een beetje bezighouden met auto tuning en styling op zoek gaan naar een nieuwe autogril!

De juiste looks Vivaro grilles
Vivaro autogrilles zitten natuurlijk standaard - af fabriek - op iedere auto. Maar het is niet altijd de meest ideale grille. Dit onderdeel is superbepalend voor de eerste aanblik van uw Vivaro en het is dan ook niet vreemd dat dit onderdeel vaak vervangen wordt. Zeker bij het verfraaien van de auto - waarbij alles draait om de juiste looks - is de grill een element dat snel en simpel een compleet andere aanblik geeft.

Opel Vivaro grilles
Vivaro autogrilles is er in diverse afwerkingen waaronder die in chroom of RVS. Beiden zijn fantastisch fraaie elementen. Zowel chroom als RVS vragen wel een bepaald onderhoud. Voor specifieke tips en aanwijzingen verwijzen we naar de pagina ‘onderhoud tips chroom RVS.

 
 

Lees de ervaringen van voorgaande klanten die de Voorbumper grill Opel Vivaro RVS al hebben gekocht

 
02-09-2011
stars
9/ 10
Zo wat is mijn Vivaro opgeknapt van deze grile! Het vooraanzicht is stukken beter! Ook had ik hem snel in huis. Helemala super!
 

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren