Categorieën
Merken

Ford Bumperbeschermplaten

Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment Ford Bumperbeschermplaten. Deze Bumperbeschermplaten zijn van hoge kwaliteit en gemakkelijk te bevestigen. Bestel nu!

Lees meer...

Selecteer op prijs:
  •  €30 - €50
  •  €50 - €70
  •  €70 - €90
  •  €90 - €110
  •  €110 en hoger
Selecteer op bouwjaar:
  •  2012-heden
Beschermplaten:  2  producten

1

Bumper beschermplaten voor uw Ford? Maximale bescherming van uw auto bumper
Beschermplaten, bumper beschermplaten, bumperplaten, achterbumper beschermplaten, traanplaat, er zijn veel verschillende namen in omloop voor dit product. Bij Trendyauto.nl kiezen we voor de naam Ford beschermplaat. Waarom? Het doel van dit product is maximale bescherming voor de bumper van de auto.

Ford beschermplaten tegen krassen en butsen
Naast een mooie uitstraling hebben Ford bumper beschermplaten vooral een functioneel doel. Ze werken eventuele al ontstane krassen en butsen weg, maar het primaire doel is om krassen en butsen te voorkomen. Een Ford bumperplaat is een goedkope en functionele oplossing voor bescherming van auto bumpers tegen krassen van bijvoorbeeld honden, boodschappen, kratten, werkmateriaal, etc.

RVS en aluminium bumperplaten Ford
Bij Trendyauto.nl hebben wij 2 verschillende soorten Ford beschermplaten in ons assortiment: RVS gepolijste platen en aluminium beschermplaten. De RVS gepolijste beschermplaten vallen in zijn geheel op de bumper van de auto. De aluminium beschermplaten hebben een ‘knikje’ aan het einde, zodat er nog ongeveer 1 cm over de rand van de auto bumper valt. Het is vooral deze laatste die in de volksmond veelal traanplaat genoemd wordt.

Montage Ford traanplaat
De RVS gepolijste Ford beschermplaten worden door middel van dubbelzijdig tape bevestigd, hierdoor kunnen deze beschermplaten snel en makkelijk gemonteerd worden. De aluminium beschermplaten worden door middel van popnagels op de auto bumper gemonteerd. U heeft hiervoor een 3,5 mm boor en 12 popnagels nodig (de popnagels worden in de montageset bijgeleverd).

Ford bumperlaten of beschermplaten kopen? Bestel ze op Trendyauto.nl
Wij leveren bumperplaten of traanplaat voor de volgende Ford modellen: Connect, Tourneo Custom, Transit, Transit Custom. Beschermplaten kopen kan snel en gemakkelijk online (zie onderstaand ons assortiment). Of kom langs in één van onze winkels. Ga naar onze dealers pagina in de bovennavigatie voor adressen, openingstijden en prijzen!

Trendy Auto is beoordeeld met een 9 (25 beoordelingen)
© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.