Categorieën
Merken

Peugeot Bumperbeschermplaten

Bij TrendyAuto.nl vind u een uitgebreid assortiment Peugeot Bumperbeschermplaten van hoge kwaliteit. Bestel nu gemakkelijk en snel online, verzending is gratis!

Lees meer...

Selecteer op prijs:
  •  €90 - €110
  •  €110 en hoger
Selecteer op bouwjaar:
  •  2007-heden
  •  2008-heden
Beschermplaten:  2  producten

1

Bumper beschermplaten voor uw Peugeot? Maximale bescherming van uw auto bumper
Beschermplaten, bumper beschermplaten, bumperplaten, achterbumper beschermplaten, traanplaat, er zijn veel verschillende namen in omloop voor dit product. Bij Trendyauto.nl kiezen we voor de naam Peugeot beschermplaat. Waarom? Het doel van dit product is maximale bescherming voor de bumper van de auto.

Peugeot beschermplaten tegen krassen en butsen
Naast een mooie uitstraling hebben Peugeot bumper beschermplaten vooral een functioneel doel. Ze werken eventuele al ontstane krassen en butsen weg, maar het primaire doel is om krassen en butsen te voorkomen. Een Peugeot bumperplaat is een goedkope en functionele oplossing voor bescherming van auto bumpers tegen krassen van bijvoorbeeld honden, boodschappen, kratten, werkmateriaal, etc.

RVS en aluminium bumperplaten Peugeot
Bij Trendyauto.nl hebben wij 2 verschillende soorten Peugeot beschermplaten in ons assortiment: RVS gepolijste platen en aluminium beschermplaten. De RVS gepolijste beschermplaten vallen in zijn geheel op de bumper van de auto. De aluminium beschermplaten hebben een ‘knikje’ aan het einde, zodat er nog ongeveer 1 cm over de rand van de auto bumper valt. Het is vooral deze laatste die in de volksmond veelal traanplaat genoemd wordt.

Montage Peugeot traanplaat
De RVS gepolijste Peugeot beschermplaten worden door middel van dubbelzijdig tape bevestigd, hierdoor kunnen deze beschermplaten snel en makkelijk gemonteerd worden. De aluminium beschermplaten worden door middel van popnagels op de auto bumper gemonteerd. U heeft hiervoor een 3,5 mm boor en 12 popnagels nodig (de popnagels worden in de montageset bijgeleverd).

Peugeot bumperlaten of beschermplaten kopen? Bestel ze op Trendyauto.nl
Wij leveren bumperplaten of traanplaat voor de volgende Peugeot modellen: Boxer, Expert en Partner. Beschermplaten kopen kan snel en gemakkelijk online (zie onderstaand ons assortiment). Of kom langs in één van onze winkels. Ga naar onze dealers pagina in de bovennavigatie voor adressen, openingstijden en prijzen!

Trendy Auto is beoordeeld met een 9 (25 beoordelingen)
© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.