Categorieën
Merken

Citroen Pushbars/Bullbars

Met de Citroen Bullbars/Pushbars van Trendyauto maakt u uw auto compleet. Kijk snel naar ons uitgebreide assortiment en maak een keus! Bestel nu!

Lees meer...

Selecteer op prijs:
 •  €300 - €370
 •  €370 - €440
 •  €440 - €510
 •  €510 - €580
 •  €580 en hoger
Selecteer op bouwjaar:
 •  2007-heden
 •  2014-heden, 2006-2014
 •  2008-heden
 •  2002-2008
 •  2002-2006
 •  2016-heden
 •  2006-heden
 •  2006-2014
Bullbar / Pushbar:  10  producten

1 2

Bullbar, pushbar en cityguards voor Citroën. Ook bullbars, pushbars & cityguards voor Citroën bedrijfswagens
Bullbars worden ook wel pushbars genoemd. Er zitten verschillen in, daarover hieronder meer! Een bullbar is een auto tuning accessoire die veelal wordt gebruikt als functionele bescherming voor uw Citroën, maar ook als verfraaiing (styling of tuning) van -met name- SUV’s, 4x4’s en bedrijfswagens. Wij hebben bullbars & pushbars voor alle Citroën types. Hier meer informatie over Citroën bull bars, de kenmerken en de mogelijkheden.

Verschillen
Het grote verschil tussen bullbars of push bars zit ‘m in de vorm. Bullbars zijn buizen constructies die doorlopen aan de zijkant van de auto, terwijl pushbars alleen aan de voorkant van auto's zitten. Dit is in feite een meer simpele constructie. Bullbars zijn helaas verboden sinds mei 2007 en voor pushbars geldt sindsdien dat er altijd een EU-certificering op moet zitten. Trendyauto.nl levert voor Citroën alleen EU-goedgekeurde pushbars.

Pushbars
Pushbars Citroën (ook wel A-bars of bullbars genoemd) zijn echte toppers onder de autostyling accessoires. Vooral bij 4x4's (jeeps of terreinwagens), bestelwagens en SUV’s zien we deze buizen constructie aan de voorkant van de wagen. Naast een beschermende functie voor uw Citroën geven A-bars natuurlijk het tuning en styling element. Ze zijn gewoon mooi!

Doel
Het doel van deze ronde buizen constructies is om de auto aan de voorkant te beschermen. Van origine komen Citroën bullbars van het echte terrein rijden. In de woestijn of in offroad gebieden kan het zomaar zijn dat de neus van je auto in een gat verdwijnt. De buizen dienen ervoor schade aan de motor te voorkomen, zodat je niet zomaar midden in de wildernis stilstaat. In ons land dienen bullbars / pushbars voornamelijk ter verfraaiing van uw Citroën plus bescherming van de voorbumper bij ongelukken.

Stoer!
Zoals gezegd zijn Citroën bull bars in ons land inmiddels verboden. Bestuurders of gebruikers van de auto's met bull bars vonden het vooral stoer om zo’n ‘koeienvanger’ op de auto te hebben!

Bullbars / pushbars voor Citroën bedrijfswagens & SUV's
Met name de vraag naar een bullbar / pushbar voor een bedrijfswagen is groot. Bij Trendyauto.nl hebben wij bullbars / pushbars voor alle Citroën bedrijfswagens, waaronder bijv. voor de Citroën Berlingo, Citroën Jumper en Citroën Jumpy. Ook voor de personenwagens zijn er vele bullbars verkrijgbaar, bijvoorbeeld voor de Citroën C-Crosser en Citroën C3. Kijk op onze site en laat u verrassen door het grote aanbod.

Citroën bullbars, pushbars en cityguards kopen en monteren

De buizen constructie bevestig je niet aan de voorbumper maar aan het chassis van de auto. Op zich is het monteren geen moeilijke klus, mits je het juiste gereedschap bij de hand hebt. De buizen constructie liever laten monteren? Dat kan ook! Veel autobedrijven of garages kunnen je helpen bij het monteren. Bij TrendyAuto.nl werken wij met een aantal dealers die onze auto accessoires kunnen monteren. Bel de vestiging bij jou in de buurt voor een afspraak of kijk onder de pagina dealers voor meer informatie over prijzen en locaties.

Trendy Auto is beoordeeld met een 9 (25 beoordelingen)
© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren