Categorieën
Merken

Daihatsu Pushbars/Bullbars

Met de Daihatsu Pushbars/Bullbars van Trendyauto maakt u uw auto compleet. Kijk snel naar ons uitgebreide assortiment en maak een keuze. Bestel nu!

Lees meer...

Selecteer op prijs:
  •  €600 en hoger
Selecteer op bouwjaar:
  •  2009-heden
  •  2006-2009, 2009-heden
Bullbar / Pushbar:  2  producten

1 2

Bullbar, pushbar en cityguards voor diverse Daihatsu modellen
Bullbars worden ook wel pushbars genoemd. Er zitten verschillen in, daarover hieronder meer! Een bullbar is een auto tuning accessoire die veelal wordt gebruikt als functionele bescherming maar ook als verfraaiing (styling of tuning) van – met name – SUV’s en 4x4’s. Wij hebben bullbars & pushbars voor diverse Daihatsu types.

Verschillen

Het grote verschil tussen Daihatsu bullbars of pushbars zit ‘m in de vorm. Bullbars zijn buizen constructies die doorlopen aan de zijkant van de auto, terwijl pushbars alleen aan de voorkant van auto's zitten. Dit is in feite een meer simpele constructie. Daihatsu bullbars zijn helaas verboden sinds mei 2007 en voor pushbars geldt sindsdien dat er altijd een EU-certificering op moet zitten. Trendyauto.nl levert alleen Daihatsu EU-goedgekeurde pushbars.

Pushbars Daihatsu

Daihatsu pushbars (ook wel A-bars of bullbars genoemd) zijn echte toppers onder de autostyling accessoires. Vooral bij 4x4’s (jeeps of terreinwagens), bestelwagens en SUV’s zien we deze buizen constructie aan de voorkant van de wagen. Naast een beschermende functie voor de auto geven A-bars natuurlijk het tuning en styling element. Ze zijn gewoon mooi!

Doel

Het doel van deze ronde buizen constructies is om uw Daihatsu aan de voorkant te beschermen. Van origine komen Daihatsu bullbars van het echte terrein rijden. In de woestijn of in offroad gebieden kan het zomaar zijn dat de neus van je auto in een gat verdwijnt. De buizen dienen ervoor schade aan de motor te voorkomen, zodat je niet zomaar midden in de wildernis stilstaat. In ons land dienen bullbars / pushbars voornamelijk ter verfraaiing van auto's plus bescherming van de voorbumper bij ongelukken.

Stoer!

Zoals gezegd zijn Daihatsu bull bars in ons land inmiddels verboden. Bestuurders of gebruikers van de auto's met bull bars vonden het vooral stoer om zo’n ‘koeienvanger’ op de auto te hebben!

Cityguards Daihatsu

Daihatsu Cityguards worden in de volksmond ook wel gewoon pushbars genoemd. Toch zit er nog wel een degelijk verschil in deze twee. Een cityguard is ‘slechts’ een enkele buis onderaan de voorbumper van uw Daihatsy. Let wel, ook deze wordt niet aan de voorbumper gemonteerd, maar aan het chassis van de auto. Dus ook deze buis biedt enige bescherming bij een mogelijke impact.

Daihatsu bullbars, pushbars en cityguards kopen en monteren

De buizen constructie bevestig je niet aan de voorbumper maar aan het chassis van je Daihatsu. Op zich is het monteren geen moeilijke klus, mits je het juiste gereedschap bij de hand hebt. De buizen constructie liever laten monteren? Dat kan ook! Veel autobedrijven of garages kunnen je helpen bij het monteren. Bij TrendyAuto.nl werken wij met een aantal dealers die onze Daihatsu accessoires kunnen monteren. Bel de vestiging bij jou in de buurt voor een afspraak of kijk onder de pagina dealers voor meer informatie over prijzen en locaties.

Trendy Auto is beoordeeld met een 9 (25 beoordelingen)
© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren