Pushbar / Bullbar Fiat Ducato

Dit product is beoordeeld met een 8
| 1 review(s)

Pushbar / Bullbar Fiat Ducato
  • Pushbar / Bullbar Fiat Ducato
  • Pushbar / Bullbar Fiat Ducato

Bel ons 0578-571056
Onze pluspunten
  • Geen verzendkosten
  • Snelle service
  • Ruime voorraad
  • 14 dagen op zicht
  • Volledige garantie
  • Gratis afhalen

 

Algemene informatie over de Pushbar / Bullbar Fiat Ducato

Pushbar / Bullbar Fiat Ducato 60 mm RVS,vanaf bouwjaar 2006 tot 2014 en het nieuwe model vanaf 2014. Deze Pushbar / Bullbar is EU goedgekeurd. FIAT1081EC
Montagetijd: +/- 60 min.

Koop meerdere producten en u krijgt korting!
Maak uw auto compleet en koop bijvoorbeeld ook een set sidebars! Bel of mail ons voor een aanbiedingsprijs. Bij bestelling van meerdere producten tegelijkertijd kunnen wij u een aantrekkelijke prijs maken!

BEL VOOR INFO EN AANTREKKELIJKE KORTINGEN BIJ BESTELLING VAN MEERDERE PRODUCTEN!

Pushbars

Pushbars (ook wel A-bars of bullbars genoemd) zijn echte toppers onder de autostyling accessoires. Vooral bij 4x4’s (jeeps of terreinwagens), bestelwagens en SUV’s zien we deze buizen constructie aan de voorkant van de wagen. Naast een beschermende functie voor de auto geven A-bars natuurlijk het tuning en styling element. Ze zijn gewoon mooi!

Doel Fiat Ducato Pushbars
Het doel van deze ronde buizen constructies is om de Ducato aan de voorkant te beschermen. Van origine komen Ducato bullbars van het echte terrein rijden. In de woestijn of in offroad gebieden kan het zomaar zijn dat de neus van je auto in een gat verdwijnt. De buizen dienen ervoor schade aan de motor te voorkomen, zodat je niet zomaar midden in de wildernis stilstaat. In ons land dienen bullbars / pushbars voornamelijk ter verfraaiing van auto's plus bescherming van de voorbumper bij ongelukken.

Ducato bullbars, pushbars en cityguards kopen en monteren
De buizen constructie bevestig je niet aan de voorbumper maar aan het chassis van de Ducato. Op zich is het monteren geen moeilijke klus, mits je het juiste gereedschap bij de hand hebt. De buizen constructie liever laten monteren? Dat kan ook! Veel autobedrijven of garages kunnen je helpen bij het monteren. Bij TrendyAuto.nl werken wij met een aantal dealers die onze auto accessoires kunnen monteren. Bel de vestiging bij jou in de buurt voor een afspraak of kijk onder de pagina dealers voor meer informatie over prijzen en locaties.

Al onze Ducato Pushbars zijn EU goedgekeurd. U ontvangt een EU certificaat bij elke Pushbar. Bij alle Pushbars wordt ook een duidelijke montagehandleiding geleverd en uiteraard al het benodigde montagemateriaal.
 
 

Lees de ervaringen van voorgaande klanten die de Pushbar / Bullbar Fiat Ducato al hebben gekocht

 
24-01-2012
stars
8/ 10
Stoere Pushbar. Snelle levering, goede prijs. Dik tevreden!
 

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren