Categorieën
Merken

Mercedes pushbars/bullbars

Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment Mercedes Pushbars/Bullbars. Deze producten zijn van hoge kwaliteit en gemakkelijk te bevestigen. Bestel nu!

Lees meer...

Selecteer op prijs:
 •  €300 - €380
 •  €380 - €460
 •  €460 - €540
 •  €540 - €620
 •  €620 - €700
 •  €700 en hoger
Selecteer op bouwjaar:
 •  2011-heden
 •  2012-heden
 •  2006-2013
 •  2000-2006
 •  2003-2010
 •  2010-2013
 •  2013-heden
 •  2014-heden
 •  2008-2011, 2005-2008
Bullbar / Pushbar:  14  producten

1 2

Bullbar, pushbar en cityguards voor Mercedes. Ook bullbars, pushbars & cityguards voor Mercedes bedrijfswagens!
Bullbars worden ook wel pushbars genoemd. Er zitten verschillen in, daarover hieronder meer! Een bullbar is een auto tuning accessoire die veelal wordt gebruikt als functionele bescherming voor uw Mercedes, maar ook als verfraaiing (styling of tuning) van – met name – SUV’s, 4x4’s en bedrijfswagens. Wij hebben bullbars & pushbars voor alle Mercedes types Hier meer informatie over Mercedes bull bars, de kenmerken en de mogelijkheden.

Verschillen
Het grote verschil tussen bullbars of pushbars zit ‘m in de vorm. Bullbars zijn buizen constructies die doorlopen aan de zijkant van de auto, terwijl pushbars alleen aan de voorkant van auto's zitten. Dit is in feite een meer simpele constructie. Bullbars zijn helaas verboden sinds mei 2007 en voor pushbars geldt sindsdien dat er altijd een EU-certificering op moet zitten. Trendyauto.nl levert voor Mercedes alleen EU-goedgekeurde pushbars.

Pushbars
Pushbars Mercedes (ook wel A-bars of bullbars genoemd) zijn echte toppers onder de autostyling accessoires. Vooral bij 4x4’s (jeeps of terreinwagens), bestelwagens en SUV’s zien we deze buizen constructie aan de voorkant van de wagen. Naast een beschermende functie voor uw Mercedes geven A-bars natuurlijk het tuning en styling element. Ze zijn gewoon mooi!

Doel
Het doel van deze ronde buizen constructies is om de auto aan de voorkant te beschermen. Van origine komen bullbars Mercedes van het echte terrein rijden. In de woestijn of in offroad gebieden kan het zomaar zijn dat de neus van je auto in een gat verdwijnt. De buizen dienen ervoor schade aan de motor te voorkomen, zodat je niet zomaar midden in de wildernis stilstaat. In ons land dienen bullbars / pushbars voornamelijk ter verfraaiing van uw Mercedes plus bescherming van de voorbumper bij ongelukken.

Stoer!
Zoals gezegd zijn Mercedes bull bars in ons land inmiddels verboden. Bestuurders of gebruikers van de auto's met bull bars vonden het vooral stoer om zo’n ‘koeienvanger’ op de auto te hebben!

Bullbars / pushbars voor Mercedes bedrijfswagens & SUV's
Met name de vraag naar een bullbar / pushbar voor een bedrijfswagen is groot. Bij Trendyauto.nl hebben wij bullbars / pushbars voor alle Mercedes bedrijfswagens, waaronder bijv. voor de Mercedes Sprinter, Mercedes Vito en Mercedes Citan. Ook voor SUV's en personenwagens zoals de Mercedes M-Klasse en Mercedes GLK e.d. zijn vele bullbars verkrijgbaar. Kijk op onze site en laat u verrassen door het grote aanbod!

Cityguards Mercedes
Mercedes Cityguards worden in de volksmond ook wel gewoon pushbars genoemd. Toch zit er nog wel een degelijk verschil in deze twee. Een cityguard is ‘slechts’ een enkele buis onderaan de voorbumper van uw auto. Let wel, ook deze wordt niet aan de voorbumper gemonteerd, maar aan het chassis van de auto. Dus ook deze buis biedt enige bescherming bij een mogelijke impact.

Mercedes bullbars, pushbars en cityguards kopen en monteren
De buizen constructie bevestig je niet aan de voorbumper maar aan het chassis van de auto. Op zich is het monteren geen moeilijke klus, mits je het juiste gereedschap bij de hand hebt. De buizen constructie liever laten monteren? Dat kan ook! Veel autobedrijven of garages kunnen je helpen bij het monteren. Bij TrendyAuto.nl werken wij met een aantal dealers die onze auto accessoires kunnen monteren. Bel de vestiging bij jou in de buurt voor een afspraak of kijk onder de pagina dealers voor meer informatie over prijzen en locaties.

Trendy Auto is beoordeeld met een 9 (25 beoordelingen)
© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren