Cityguard Opel Antara OPRUIMING

Dit product is beoordeeld met een 9
| 1 review(s)

Cityguard Opel Antara OPRUIMING
  • Cityguard Opel Antara OPRUIMING
  • Cityguard Opel Antara OPRUIMING

Bel ons 0578-571056
Onze pluspunten
  • Geen verzendkosten
  • Snelle service
  • Ruime voorraad
  • 14 dagen op zicht
  • Volledige garantie
  • Gratis afhalen

 

Algemene informatie over de Cityguard Opel Antara OPRUIMING

AANBIEDING! Cityguard Opel Antara voorbuis 48 mm RVS, vanaf bouwjaar 2007. Deze Pushbar / Bullbar is EU goedgekeurd. OPEL1083EC

Nog een paar voor deze scherpe prijs. OP=OP
ZOLANG DE VOORRAAD STREKT
Montagetijd: +/- 60 min.

Koop meerdere producten en u krijgt korting!
Maak uw auto compleet en koop bijvoorbeeld ook een Chrome bumpergrill! Bel of mail ons voor een aanbiedingsprijs. Bij bestelling van meerdere producten tegelijkertijd kunnen wij u een aantrekkelijke prijs maken!

BEL VOOR INFO EN AANTREKKELIJKE KORTINGEN BIJ BESTELLING VAN MEERDERE PRODUCTEN!

Cityguards
Cityguards ( vaak verward met Push bars of bullbars genoemd) zijn echte toppers onder de autostyling accessoires. Vooral bij de kleinere stads-SUV en bestelwagens zien we deze buizen onderaan de bumper aan de voorkant van de wagen. Naast een beschermende functie voor de auto geven City guards natuurlijk het tuning en styling element. Ze zijn gewoon mooi!

Bullbars, pushbars en cityguards kopen en monteren
De buizen constructie bevestig je niet aan de voorbumper maar aan het chassis van de auto. Op zich is het monteren geen moeilijke klus, mits je het juiste gereedschap bij de hand hebt. De buizen constructie liever laten monteren? Dat kan ook! Veel autobedrijven of garages kunnen je helpen bij het monteren. Bij TrendyAuto.nl werken wij met een aantal dealers die onze auto accessoires kunnen monteren. Bel de vestiging bij jou in de buurt voor een afspraak of kijk onder de pagina dealers voor meer informatie over prijzen en locaties.

Al onze Pushbars zijn EU goedgekeurd. U ontvangt een EU certificaat bij elke Pushbar. Bij alle Pushbars wordt ook een duidelijke montagehandleiding geleverd en uiteraard al het benodigde montagemateriaal.
 
 

Lees de ervaringen van voorgaande klanten die de Cityguard Opel Antara OPRUIMING al hebben gekocht

 
22-08-2011
stars
9/ 10
Mooie stang voor de onderkant. past goed, goede kwaliteit en staat mooi. ik vind een bullbar te groot en dit mooier. er zitten al sidebars onder, daarom wilde ik deze er graag bij voor het totaalplaatje.
 

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.