Categorieën
Merken

Volvo Pushbars/Bullbars

Bij TrendyAuto.nl vind u een uitgebreid assortiment Volvo Pushbars/Bullbars van hoge kwaliteit. Bestel nu gemakkelijk en snel online, verzending is gratis!

Lees meer...

Selecteer op prijs:
 •  €300 - €360
 •  €360 - €420
 •  €420 - €480
 •  €480 - €540
 •  €540 en hoger
Selecteer op bouwjaar:
 •  2008-heden
Bullbar / Pushbar:  2  producten
 • Pushbar Volvo XC60

  waardering 9 1
  321,49 Excl.
  389,00 Incl.
  366.00
  Pushbar Volvo XC60, 60 mm RVS(onder de voorbumper)2008-heden.
 • Pushbar / Bullbar Volvo XC60

  470,25 Excl.
  569,00 Incl.
  530.00
  Pushbar / Bullbar Volvo XC60 2008 tot heden, 60 mm RVS. EU goedgekeurd. VOL1011EC

1 2

Bullbar, pushbar en cityguards voor diverse Volvo modellen
Bullbars worden ook wel pushbars genoemd. Er zitten verschillen in, daarover hieronder meer! Een bullbar is een auto tuning accessoire die veelal wordt gebruikt als functionele bescherming maar ook als verfraaiing (styling of tuning) van – met name – SUV’s en 4x4’s. Wij hebben bullbars & pushbars voor diverse Volvo types.

Verschillen

Het grote verschil tussen Volvo bullbars of pushbars zit ‘m in de vorm. Bullbars zijn buizen constructies die doorlopen aan de zijkant van de auto, terwijl pushbars alleen aan de voorkant van auto's zitten. Dit is in feite een meer simpele constructie. Volvo bullbars zijn helaas verboden sinds mei 2007 en voor pushbars geldt sindsdien dat er altijd een EU-certificering op moet zitten. Trendyauto.nl levert alleen Volvo EU-goedgekeurde pushbars.

Pushbars Volvo

Volvo pushbars (ook wel A-bars of bullbars genoemd) zijn echte toppers onder de autostyling accessoires. Vooral bij 4x4’s (jeeps of terreinwagens), bestelwagens en SUV’s zien we deze buizen constructie aan de voorkant van de wagen. Naast een beschermende functie voor de auto geven A-bars natuurlijk het tuning en styling element. Ze zijn gewoon mooi!

Doel

Het doel van deze ronde buizen constructies is om uw Volvo aan de voorkant te beschermen. Van origine komen Volvo bullbars van het echte terrein rijden. In de woestijn of in offroad gebieden kan het zomaar zijn dat de neus van je auto in een gat verdwijnt. De buizen dienen ervoor schade aan de motor te voorkomen, zodat je niet zomaar midden in de wildernis stilstaat. In ons land dienen bullbars / pushbars voornamelijk ter verfraaiing van auto's plus bescherming van de voorbumper bij ongelukken.

Stoer!

Zoals gezegd zijn Volvo bull bars in ons land inmiddels verboden. Bestuurders of gebruikers van de auto's met bull bars vonden het vooral stoer om zo’n ‘koeienvanger’ op de auto te hebben!

Cityguards Volvo

Volvo Cityguards worden in de volksmond ook wel gewoon pushbars genoemd. Toch zit er nog wel een degelijk verschil in deze twee. Een cityguard is ‘slechts’ een enkele buis onderaan de voorbumper van uw Volvo. Let wel, ook deze wordt niet aan de voorbumper gemonteerd, maar aan het chassis van de auto. Dus ook deze buis biedt enige bescherming bij een mogelijke impact.

Volvo bullbars, pushbars en cityguards kopen en monteren

De buizen constructie bevestig je niet aan de voorbumper maar aan het chassis van je Volvo. Op zich is het monteren geen moeilijke klus, mits je het juiste gereedschap bij de hand hebt. De buizen constructie liever laten monteren? Dat kan ook! Veel autobedrijven of garages kunnen je helpen bij het monteren. Bij TrendyAuto.nl werken wij met een aantal dealers die onze Volvo accessoires kunnen monteren. Bel de vestiging bij jou in de buurt voor een afspraak of kijk onder de pagina dealers voor meer informatie over prijzen en locaties.

Trendy Auto is beoordeeld met een 9 (25 beoordelingen)
© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren