Categorieën
Merken

Fiat Dakrails

Bij Trendyauto.nl vind u een uitgebreid assortiment Fiat Dakrails van hoge kwaliteit. Bestel nu gemakkelijk en snel online, verzending is gratis.

Lees meer...

Selecteer op prijs:
  •  €80 en hoger
Selecteer op bouwjaar:
  •  2006-heden
Dakrails:  1  producten

1 2

Fiat dakrails of dakdragers, auto tuning accessoires voor een sportieve look
Dakrails (of dakrailing) worden snel verward met dakdragers en dakspoilers. Toch zijn het drie verschillenden producten. Dakrails zijn namelijk de sierlijsten die op het dak geplaatst worden puur voor het styling effect. Het zijn subtiele auto accessoires die uw Fiat echt een andere, meer gestroomlijnde, look geven zonder dat de auto enorm uitgebouwd lijkt!

Verschil Fiat dakdragers, dakspoilers en dakrails
De Fiat dakrails zijn dus eigenlijk subtiele sierlijsten die niet enorm in het oog springen. Ook niet direct een functionele waarde hebben, maar puur de auto stylen. Fiat dakdragers (of imperial) daarentegen gebruikt met voor het dragen van bijvoorbeeld dakkoffers of skibox. Dit zijn functionele onderdelen die weinig met auto tuning of auto styling te maken hebben. Fiat dakspoilers, als laatste, hebben net als de dakrails meer een styling effect en zijn bovenal stoer. Bij Trendy Auto hebben we deze Fiat accessoires ondergebracht bij de spoilers; hier dus echt alleen meer over dakrails, dakrailing en dakdragers.

Een Fiat dakrails voor een sportievere look!
Goed, terug naar de rails voor op het dak. Deze onderdelen of sierstrips zijn vaak gemaakt van aluminium, carbon of andere metaal- en kunststofvarianten. De kleur van de Fiat sierlijsten kan redelijk bepalend zijn. De keuze bestaat uit het spuiten van de relingen in de kleur van de wagen of deze in de originele kleur plaatsen.

Fiat dakrailingen plaatsen
Het monteren van Fiat dakrailingen is geen moeilijke klus. Het wijst zich vanzelf en de montage instructies zijn helder en duidelijk. Toch liever een vakman inschakelen? Dat kan! Neem contact op met een van onze dealers of winkels en maak een afspraak. De prijzen, gegevens en contact informatie staat op de pagina ‘dealers’.

Dakrails Fiat kopen
Het kopen van Fiat dakrails of Fiat dakdragers kan snel en gemakkelijk online op deze site. Zie onderstaand ons gehele assortiment. Kopen in de winkel kan natuurlijk ook! Daarvoor verwijzen wij u naar onze contact pagina met meer informatie over de winkels en de openingstijden.

Trendy Auto is beoordeeld met een 9 (25 beoordelingen)
© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren