Categorieën
Merken

Ssang Yong Dakrails

Met de Ssang Yong Dakrails van Trendyauto maakt u uw auto compleet. Kijk snel naar ons uitgebreide assortiment en maak een keus. Bestel nu!

Lees meer...

Selecteer op prijs:
  •  €200 - €230
  •  €230 - €260
  •  €260 en hoger
Selecteer op bouwjaar:
  •  2006-heden
Dakrails:  1  producten

1 2

Ssang Yong dakrails of dakdragers, auto tuning accessoires voor een sportieve look
Ssang Yong dakrails (of dakrailing) worden snel verward met dakdragers en dakspoilers. Toch zijn het drie verschillenden producten. Dakrails zijn namelijk de sierlijsten die op het dak geplaatst worden puur voor het styling effect. Het zijn subtiele accessoires die uw Ssang Yong echt een andere, meer gestroomlijnde, look geven zonder dat de auto enorm uitgebouwd lijkt!

Verschil Ssang Yong dakdragers, dakspoilers en dakrails
De dakrails zijn dus eigenlijk subtiele sierlijsten die niet enorm in het oog springen. Ook niet direct een functionele waarde hebben, maar puur de auto stylen. Ssang Yong dakdragers (of imperial) daarentegen gebruikt met voor het dragen van bijvoorbeeld dakkoffers of skibox. Dit zijn functionele onderdelen die weinig met auto tuning of auto styling te maken hebben. Ssang Yong dakspoilers, als laatste, hebben net als de dakrails meer een styling effect en zijn bovenal stoer. Bij Trendy Auto hebben we deze Ssang Yong accessoires ondergebracht bij de spoilers; hier dus echt alleen meer over dakrails, dakrailing en dakdragers.

Een Ssang Yong dakrails voor een sportievere look!
Goed, terug naar de rails voor op het dak. Deze onderdelen of sierstrips zijn vaak gemaakt van aluminium, carbon of andere metaal- en kunststofvarianten. De kleur van de sierlijsten kan redelijk bepalend zijn. De keuze bestaat uit het spuiten van de relingen in de kleur van de wagen of deze in de originele kleur plaatsen.

Ssang Yong dakrailingen plaatsen
Het monteren van Ssang Yong dakraillingen is geen moeilijke klus. Het wijst zich vanzelf en de montage instructies zijn helder en duidelijk. Toch liever een vakman inschakelen? Dat kan! Neem contact op met een van onze dealers of winkels en maak een afspraak. De prijzen, gegevens en contact informatie staat op de pagina ‘dealers'.

Dakrails Ssang  Yong kopen
Het kopen van Ssang Yong dakrails of dakdragers kan snel en gemakkelijk online op deze site. Zie onderstaand ons gehele assortiment. Kopen in de winkel kan natuurlijk ook! Daarvoor verwijzen wij u naar onze contactpagina met meer informatie over de winkels en de openingstijden.

Trendy Auto is beoordeeld met een 9 (25 beoordelingen)
© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren