Categorieën
Merken

Citroen Instaplijsten

Bij Trendyauto.nl vind u een uitgebreid assortiment Citroen Instaplijsten van hoge kwaliteit. Bestel nu gemakkelijk en snel online, verzending is gratis!

Lees meer...

Selecteer op prijs:
  •  €30 en hoger
Selecteer op bouwjaar:
  •  2008-heden
  •  2006-heden
  •  2004-2008
  •  2003-2009
Instaplijsten:  4  producten

1 2

Waarom Citroën instaplijsten?
Instaplijsten beschermen de dorpel, houden de auto netjes en staan ook nog erg sportief. Vaak is de instaplijst het eerste waar je tegen aankijkt als je de autodeur opent. Meestal zitten er in een auto af fabriek geen instaplijsten. Een Citroën instaplijst is voor het interieur een leuke upgrade! Als je geen instaplijst hebt, loopt de dorpel ook nog kans op beschadiging.

Citroën instaplijsten zijn netjes en handig tegelijkertijd
De Citroën instaplijsten geven een behoorlijke lift aan de looks van de dorpels. Je kunt ze niet missen, zeker als je voor een chromen instaplijst kiest. De instaplijst maakt de auto een stuk chiquer en sportiever, tegelijkertijd houd je de auto ook netjes.

Bescherming van instaplijsten
Door het monteren van de Citroën instaplijst wordt het grootste gedeelte van de dorpel beschermd tegen beschadiging. Vaak wordt de dorpel geraakt bij het in en uitstappen. De instaplijst Citroën zorgt zo voor een goede bescherming voor krassen op de dorpel. De instaplijsten zijn uiteraard krasbestendig.

Instaplijsten Citroën zijn binnen 5 minuten gemonteerd!
Voor de montage van de dorpel is niet veel nodig. Meestal is het een clip on systeem, dan is de klus met een handomdraai geklaard. Het kopen van Citroën instaplijsten kan snel en gemakkelijk online (zie onderstaand ons assortiment) of kan in één van onze winkels. Wij verwijzen u naar de pagina dealers voor adressen, openingstijden en prijzen!

Het bevestigen van de Citroën instaplijst gaat als volgt:
1. Ontsmet de dorpel van de auto met alcohol (of ander ontsmettingmiddel). De dorpel die moet goed schoon zijn anders hecht de lijm niet goed op de dorpel.
2. Smeer de binnenkant van de instaplijst in met lijm (de nieuwe lijst die op de dorpel komt )/ of verwijder het bovenste laagje van de plakstrips die aan de binnenkant van de nieuwe instaplijst zit.
3. Druk de nieuwe instaplijst over de dorpel heen en laat hem 8 uur drogen. Zodra u lijm gebruikt moet het minimaal 10 graden zijn. Wanneer het onder de 10 graden is kan de lijm niet snel genoeg drogen.
4. Verwijder beschermingsfolie van de instaplijst.

Citroën instaplijsten kopen? Koop instaplijsten bij TrendyAuto.nl
Bekijk hieronder ons ruime assortiment Citroën instaplijsten. Interesse in instaplijsten? Koop een instaplijst Citroën gemakkelijk online of kom langs in een van onze winkels. Wij helpen je graag verder!

Trendy Auto is beoordeeld met een 9 (25 beoordelingen)
© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren