Geplaatst op 27 May '13

Accessoires nieuwe Kia Sorento 2013

De nieuwe accessoires voor de Kia Sorento 2013 zijn er! We kunnen 4 mooie en luxe accessoires aanbieden: Een Pushbar, Sidebars met én zonder opstap en treeplanken. Kijk en bestel snel om uw Kia Sorento een nog mooier en stoerder uiterlijk te geven.

Pushbar

Met de Pushbar krijgt je Sorento een robuust uiterlijk. Maar de Pushbar is er niet alleen voor de extra styling, ook bied hij een stukje extra bescherming voor deze SUV. Uiteraard is deze Pushbar uitgebreid getest en EU goedgekeurd, dus veilig voor het overige verkeer.

Sidebars en treeplanken

Voor de zijkanten van de Kia Sorento bieden wij u 2 soorten Sidebars aan. Een verchroomde rechte sidebar zonder opstap met een doorsnede van 60 mm. De andere versie is een verchroomde set met aan beide zijde 2 opstapjes met een doorsnede van 80 mm. De Sidebars zijn voor extra styling gemaakt, maar geven uiteraard ook bescherming voor de zijkant van uw auto. Tevens kunt u ze ook als opstap gebruiken als u bijvoorbeeld een dakkoffer op uw Sorento heeft.

Ook biedt Trendy Auto voor de nieuwe Kia Sorento een set Treeplanken aan. De Treeplanken zijn breder dan de Sidebars, ze zijn van rvs en traanplaat gemaakt en ook verchroomd.
Kia Sorento 2013
De vernieuwde Kia Sorento heeft niet alleen een hele nieuwe, frisse look. Het succesvolle model is op alle vlakken geperfectioneerd, van prestaties en verbruik tot veiligheid en comfort. Ze hebben goed geluisterd naar de vele gebruikers om een grote stap voorwaarts te kunnen maken. Een aantal nieuwe features zijn verbeterde motoren met lagere CO2 emissies, koplampen met LED-verlichting en een nieuw LCD instrumentarium.

Krachtige styling maakt de Sorento opvallend. Zijn moderne design, comfortfactor en geraffineerde rijgemak moedigen u aan verder te kijken dan de traditionele capaciteiten.

Wilt u meer weten? Dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen op info@trendyauto.nl of 0578-571056.
Geen verzendkosten!
Zoals u van ons gewend bent hanteren wij geen verzendkosten, dus de prijs op de site is wat u totaal betaald!
Social Media

Like ons op Facebook en volg ons op Twitter. Zo mist u geen aanbieding meer en wordt u op de hoogte gehouden van allerlei leuke en interessante aanbiedingen en nieuwsfeiten.

Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren