Nieuws archief
Geplaatst op 01 August '12

Augustus: 10% korting op ALLE Volkswagen accessoires

Na vorige maand geen actie te hebben gedaan, maar wel heel druk te zijn geweest met het aanmaken van spotgoedkope pakketten voor veel merken en types, gaan we deze maand flink knallen met weer een super aanbieding. In de maand augustus krijgt u bij Trendy Auto op alle Volkswagen accessoires 10% korting.

Volkswagen

Het Duitse automerk Volkswagen, vaak aangeduid met de afkorting VW, kent een rijke geschiedenis. Vanaf het begin van deze geschiedenis, in de jaren dertig van de voorgaande eeuw, tot nu hebben vele bekende modellen de revue gepasseerd. Volkswagen is bij uitstek het merk dat heel veel types in het assortiment heeft, van personenauto tot bedrijfswagen, van robuuste terreinwagen tot elegante kleine auto’s; voor ieder wat wils. Ook Trendy Auto heeft veel accessoires in het assortiment voor alle types van Volkswagen en aangezien dit een geliefd merk is onder onze kopers, geven wij deze maand extra korting op dit merk.

Hoge kortingen!

Onze accessoires zijn altijd al zeer scherp geprijsd, maar nu doen wij er deze maand nog een schepje bovenop voor alle Volkswagen accessoires, 10% extra korting! Bezoek onze website www.trendyauto.nl voor alle actieprijzen en profiteer nu!!!
Geen verzendkosten
Zoals u van ons gewend bent hanteren wij geen verzendkosten, dus de prijs op de site is wat u totaal betaald!
Social Media
Wij willen u vragen word vriend van ons op Facebook en Hyves, volg ons Twitter. Door middel hiervan mist geen aanbieding meer en wordt u op de hoogte gehouden van allerlei leuke en interessante aanbiedingen en nieuwsfeiten.
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren