Nieuws archief
Geplaatst op 14 April '15

AutoRAI terug van weggeweest

Na een lange afwezigheid opent de AutoRAI in april opnieuw zijn deuren. Met een andere opzet moet de AutoRAI weer als vanouds worden. Alle merken zijn aanwezig en er zijn veel primeurs.
De laatste AutoRAI werd gehouden in 2011. In 2013 werd helaas besloten na onderhandelen en de crisis om de editie te schrappen. De organisatie is het gelukt om dit jaar een compleet vernieuwde 2015 editie neer te zetten.

Alle merken aanwezig

Nagenoeg alle merken werken dit jaar mee aan het festijn en presenteren hun nieuwste modellen. Als extraatje zijn er supercars, klassiekers en designiconen uit heden en verleden aanwezig. Daarnaast is er aandacht voor de laatste technologische ontwikkelingen en kunnen bezoekers zelf rijden met de nieuwste modellen.
Ook is er op de RAI aandacht voor interactie met innovatieve mogelijkheden. Zo staat ACE (Automotive Center of Expertise) met het Innovation LAB op de AutoRai. In het Innovation LAB vindt u alle nieuwe ontwikkelingen op autogebied: het dashboard van de toekomst, een tegenwind auto, moderne brandstoffen, cooperative adaptive cruise control en nog veel meer!
Vanaf 17 t/m 26 april 2015 vindt de AutoRAI plaats in het Europa- en Hollandcomplex van de Amsterdam RAI.
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren