Nieuws archief
Geplaatst op 13 December '16

Autosock UITVERKOOP!!!

Profiteer nu van de flinke kortingen op onze handige en veilige Autosock . Alle sets kosten nu € 19,-. Wij verzenden gratis! Een set bestaat uit 2x een Autosock voor de aangedreven wielen met een paar handschoenen, zodat u bij montage geen vieze handen krijgt. De voorraad gaat hard, we hebben nog slechts een aantal maten in voorraad. In de onderstaande tabel kunt u zien welke maten we nog hebben en voor welke bandenmaat. Wees er snel bij, want OP=OP!!!

Autosock, optimale veiligheid in de winter

Het winterweer is weer begonnen, koud en kil. Maar dat betekend ook dat de leuke, gezellige tijd weer van bezoekjes en uitjes weer is begonnen. Bij een van die gezellige uitjes begint het plotseling te sneeuwen of te ijzelen. Komt u door hierdoor niet verder meer met uw zomerbanden? In een paar seconden legt u op de aangedreven wielen de Autosock wielhoes en u heeft twee keer zoveel grip op ijs en sneeuw en zelfs anderhalf keer zoveel grip als met winterbanden.
Snel, handig en veilig op weg met Autosock sneeuwkettingen. De Autosock is niet alleen zeer handzaam, licht en gemakkelijk te bevestigen, maar bovenal zeer veilig.
De voordelen van de Autosock op een rijtje zijn:
- Geen irritante montage zoals bij sneeuwkettingen
- Geen vieze handen
- Geen beschadigingen aan uw velgen zoals bij sneeuwkettingen
- Geen lawaai
- Klein pakketje voor in uw auto - Ideaal voor gebruik in winterlanden, maar ook als het in eigen land eens plotseling sneeuwt of ijzelt.
U komt gegarandeerd veilig thuis met de Autosock.
Niet alle bandenmaten zijn niet meer leverbaar, kijk op de website onder het kopje Autosock of op onderstaande tabel voor de nog leverbare maten!
Wij hanteren geen verzendkosten, dus de prijs op de site is wat u totaal betaald!
(LET OP; bij rembourszendingen berekenen wij €12,50 rembourskosten)
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren