Geplaatst op 16 March '12

BedrijfautoRAI eindelijk weer terug!

Na vijf jaar afwezigheid op de nationale beurskalender is er van 17 tot en met 21 april eindelijk weer een BedrijfsautoRAI. In 2007 was hij er voor het laatst en nam toen alle hallen van de RAI in beslag. De rest is geschiedenis: de economische crisis die de transportsector hard trof, levert pas na vijf jaar weer voldoende partijen op die bereid zijn te investeren in een BedrijfsautoRAI.
De BedrijfsautoRAI is wel ‘een ander soort beurs’ geworden dan The European Road and Transport Show (TERTS) zoals die tot en met 2007 bestond. Het evenement heeft aan omvang en openingsuren moeten inleveren, maar kreeg daar meer buitenspektakel voor terug. Met het buitenpark, innovatief rijden, het congres rijden met 4x4’s en de chauffeursdag wil de BedrijfsautoRAI weer dé nationale vakbeurs in zijn soort zijn. Helaas zullen dit jaar diverse bestelautomerken niet aanwezig zijn op beurs, wat toch wel enige vragen met zich meebrengt...

Vier segmenten

De beurs toont in de vier segmenten Trucks, Bestelwagens, Speciale Voertuigen en Onderdelen & Accessoires een compleet overzicht van leveranciers, producten en innovaties voor het wegtransport. Bij de Trucks wordt een compleet truckaanbod samengebracht in één hal. Alle grote truckfabrikanten presenteren hun nieuwste modellen en uitvoeringen, ook tonen ze de nieuwste technieken die worden toegepast en ontwikkeld. De Bestelwagens zijn een segment vol variatie. Alle bestelwagens zijn bij elkaar gebracht in dit segment. Onder de Speciale Voertuigen vallen bijvoorbeeld een koelauto, dieplader, tankwagen of LZV. De variatie aan speciale voertuigen is immens, op de beurs vormen ze een uniek totaalbeeld. Het laatste segment Onderdelen & Accessoires vervult een belangrijke rol op de beurs. Onderdelen- en accessoireleveranciers (hier valt TrendyAuto ook onder) zijn van enorm belang voor het vergroten van het rendement en de betrouwbaarheid.
Nieuw dit jaar: Het buitenpark
Een opvallende nieuwkomer op BedrijfsautoRAI is het Buitenpark. Hier draait alles om beleving. U kunt hier bijvoorbeeld bij het onderdeel Innovatief Rijden zelf elektrische, hybride en andere duurzame voertuigen uitproberen. De afdeling Speciale Voertuigen van RAI Vereniging toont de laatste hightech producten uit de branche. De overkoepelende chauffeursorganisatie O.S.C. organiseert diverse behendigheidsonderdelen waarbij chauffeurs tot het uiterste getest worden.
Vijf grote merken
De volgende vijf grote merken zullen dit jaar de kar moeten trekken op de BedrijfsautoRAI: Renault, Opel, Volkswagen, Iveco en Mercedes zullen als enige merken aanwezig zijn op de beurs. Aanbieders van alles wat er aan bestelwagens verbouwd, toegevoegd of aangekoppeld kan worden zullen ook aanwezig zijn op de beurs. Voor hen geldt wel dat de bestelauto’s op hun stands van één van de vijf deelnemende merken moeten zijn. De BedrijfsautoRAI heeft dit jaar wel de meest prestigieuze groep standhouders aan zich weten te binden.
Bedrijfswagen accessoires bij TrendyAuto
Alle denkbare bedrijfswagen accessoires zoals pushbars, sidebars verchroomd met steps en geborsteld, achterbars, raamroosters, bumperplaten, deurgrepen, spiegelkappen, enz. vindt u bij TrendyAuto in de webshop. Tegen een goede prijs kwaliteit verhouding kunt u uw bedrijfswagen functioneel beschermen en mooi verfraaien. Wij hebben ruim 2000 producten die grotendeels uit voorraad leverbaar zijn en u dus snel in huis kunt hebben. Ook verzenden wij gratis dus de prijs die u op de website ziet is het totaal wat u betaald.
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.