Geplaatst op 07 August '14

Cobra sidebars en pushbars

Cobra is een Duitse leverancier van hoogwaardige RVS auto accessoires. Het merk Cobra spreekt tot uw verbeelding. Sidebars van het merk Cobra zijn een aanwinst voor uw auto. Het maakt de auto compleet, zeker in combinatie met een bullbar, pushbar of chromen autogrill.
Met innovatie als doel volgt Cobra de actuele trends en ontwikkelingen van auto’s op de voet. Met een ruim assortiment aan accessoires en een visie gericht op de toekomst, houdt Cobra de leiderspositie m.b.t. chromen accessoires, verfraaiing en bescherming.
Een greep uit het assortiment; push/bull bars, sidebars, cityguards, achterbars, autogrills en andere toebehoren. Deze zijn te monteren op verschillende types personenauto’s, bedrijfswagens en SUV’s. Het gehele assortiment is verkrijgbaar via Trendy Auto.
Sinds 1982
In 1982 is COBRA begonnen met de productie van accessoires voor verschillende types voertuigen zoals personenauto’s, bedrijfswagens en SUV’S. Door middel van constante ontwikkeling is COBRA een van 's werelds grootste leveranciers voor deze accessoires geworden. In samenwerking met 30 autofabrikanten en 36 internationale distributiepartners is gebleken dat de ontwikkeling van het bedrijf nog steeds doorzet. Het bedrijf heeft meer dan 120 medewerkers, en zijn zij uitgerust met de modernste machines van deze tijd.
Cobra is uitgegroeid van een ambachtelijk bedrijf naar een grote productiefabriek, dit betekent een continue ontwikkeling van productie met het doel om zoveel mogelijk de klant in zijn behoeften te voorzien.
Kwaliteit en degelijkheid
De herkenbare Cobra stijl: degelijke en stevige sidebars, ontworpen om perfect te passen bij uw auto. Dat is kwaliteit!
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.