Nieuws archief
Geplaatst op 06 October '14

Compleet vernieuwde Opel Vivaro en Renault Trafic

Eind september presenteerden Opel en Renault samen de langverwachte compleet vernieuwde uitvoering van de Vivaro en Trafic. Wij presenteren sidebars, pushbar en meer accessoires voor deze populaire bedrijfsauto.
De laatste ingrijpende verandering aan de iconische bus is al meer dan 10 jaar geleden, het werd dus hoog tijd voor een update. Het gelijklopende model van Renault, de Trafic, is heeft grotendeels de zelfde verandering ondergaan. De Nissan Primastar die gelijk is aan het vorige model Vivaro heeft geen update gehad, onbekend is of er wel een nieuwe Primastar gaat komen. Net als de onlangs gepresenteerde Ford Transit bussen zijn ook de Renault Trafic en Opel Vivaro slanke, gestroomlijnde bussen die steeds luxer worden.
In tegenstelling tot het voorgaande model zijn de Vivaro en de Trafic niet meer 100% gelijk, vooral in de voorbumper zijn er verschillen. Gelukkig heeft dit weinig invloed op de accessoires en passen de meeste accessoires op beide modellen.
Accessoires
Voor deze nieuwe Vivaro en Trafic hebben wij een aantal accessoires zoals Sidebars, bumperplaten, raamroosters en een dakspoiler. Meer accessoires volgen uiteraard direct zodra deze zijn ontwikkeld, schrijf je dus in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van de laatste updates.
Geen verzendkosten!
Zoals u van ons gewend bent hanteren wij geen verzendkosten, dus de prijs op de site is wat u totaal betaald!
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren