Nieuws archief
Geplaatst op 25 November '14

Dacia Dokker accessoires

Ruim, comfortabel en robuust. De Dacia Dokker is de eerste echte zogenoemde combispace in het Dacia-aanbod. Een handige, bijzonder multifunctionele auto die aan alle behoeften voldoet. Trendy Auto brengt voor de Dacia Duster mooie accessoires op de markt: deurgreep covers, sierlijsten, een voorbumper grille en spiegelkappen. Kijk snel bij onze producten en oordeel zelf.
Als het idee ‘veel auto voor je geld’ ergens tot zijn recht zal komen, dan is dat wel in de bedrijfsautowereld. Vooral ondernemers met flinke wagenparken laten de kilometerkostprijs zwaar meewegen bij het maken van hun keuze.

RVS chroom Dokker accessoires

De Dokker is een standaard bedrijfswagen die met subtiele RVS chromen accessoires een stuk beter oogt. Voor de voorzijde van uw Dacia Dokker kunt u kiezen voor een voorbumper grille streamer. Deze grille is RVS verchroomd. Hij geeft uw Dokker een stoerder uiterlijk. U zet deze voorzet grillestukken over de grille heen.
Deurgrepen, sierlijsten en spiegelkappen
Voor de zijkanten van uw Dacia Dokker bieden wij spiegelkappen, sierlijsten en deurgrepen aan. Deze accessoires zijn ook RVS en verchroomd. Montage gaat gemakkelijk door de duidelijk bijgevoegde montagehandleiding. Goed ontvetten en door middel van dubbelzijdig tape is voldoende om de producten goed te bevestigen.
Voor een scherpe Dacia Dokker accessoires aanbieding kunt u ons altijd bellen of mailen!
Wilt u meer weten? Dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen per mail info@trendyauto.nl of via 0578-571056.
Geen verzendkosten!
Zoals u van ons gewend bent hanteren wij geen verzendkosten, dus de prijs op de site is wat u totaal betaald!
Social Media
Like ons op Facebook en volg ons op Twitter. Zo mist u geen aanbieding meer en wordt u op de hoogte gehouden van interessante aanbiedingen en autonieuws.
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren