Geplaatst op 09 June '15

Dakrails, verfijnde auto accessoires voor een sportieve look

Dakrails (of dakrelingen) worden snel verward met dakdragers en dakspoilers. Toch zijn het drie verschillenden producten. Dakrails zijn namelijk de sierlijsten die op het dak geplaatst worden puur voor het styling effect. Het zijn subtiele auto accessoires die de auto echt een andere, meer gestroomlijnde, look geven zonder dat de auto enorm uitgebouwd lijkt! Voor diegene die op een subtiele wijze de auto sportiever willen doen ogen. In de maanden juni en juli krijgt u bij ons 10% korting wanneer u een set dakrelingen besteld. Profiteer nu!

Verschil dakdragers, dakspoilers en dakrails

De dakrails zijn dus eigenlijk subtiele sierlijsten die niet enorm in het oog springen. Ook niet direct een functionele waarde hebben, maar puur de auto stylen. Dakdragers (of imperial) daarentegen gebruikt men voor het dragen van bijvoorbeeld dakkoffers of skibox. Dit zijn functionele onderdelen die weinig met auto tuning of auto styling te maken hebben.
Dakspoilers, als laatste, hebben net als de dakrails meer een styling effect en zijn bovenal stoer. Bij Trendy Auto hebben we deze accessoires ondergebracht bij de spoilers, terwijl we hier echt de dakrails behandelen.
Een dakrails voor een sportievere look!
Goed, terug naar de rails voor op het dak. Deze onderdelen of sierstrips zijn vaak gemaakt van aluminium, carbon of andere metaal- en kunststofvarianten. De kleur van de sierlijsten kan redelijk bepalend zijn. De keuze bestaat uit het spuiten van de relingen in de kleur van de wagen of deze in de originele kleur plaatsen.
Dakrelingen plaatsen
Het monteren van dakrelingen is geen moeilijke klus. Het wijst zich vanzelf en de montage instructies zijn helder en duidelijk. Toch liever een vakman inschakelen? Dat kan. Neem contact op met een van onze dealers of winkels en maak een afspraak. De prijzen, gegevens en contact informatie staat op de pagina ‘dealers’.
Profiteer in de maanden juni en juli van
10% korting op al onze dakrelingen!
Het kopen van dakrails kan snel en gemakkelijk online op deze site.
Bekijk ons gehele assortiment.
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.