Nieuws archief
Geplaatst op 11 January '13

De facelift van de Chevrolet Captiva

Chevrolet heeft de Captiva aan de voorkant een facelift gegeven, dit betekent dat er ook nieuwe accessoires ontwikkeld zijn voor deze facelift. Natuurlijk zijn deze nieuwe accessoires leverbaar bij Trendy Auto.
Wij hebben ons assortiment uitgebreid met de volgende nieuwe accessoires voor de Chevrolet Captiva, passende het model vanaf bouwjaar 2011:

Pushbar

Bumper Grille

Pushbar met LED dagrijverlichting

De overige accessoires die Trendy Auto al in het assortiment had voor het model vanaf bouwjaar 2006 passen ook op dit mooie nieuwe type!
Deze vind u hier.
De nieuwe Chevrolet Captiva is krachtiger, praktischer en functioneler. Een functionele SUV met de uitstraling die u wilt en de veelzijdigheid die u nodig heeft. Voortbordurend op het succes van het vorige model is de nieuwe Captiva verbeterd op alle punten. De nieuwe Captiva is een echte alleskunner, van sportieve tripjes tot dagelijkse familieplichten voert hij met gemak uit.
Meer informatie ?
Wilt u meer weten? Dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen op info@trendyauto.nl of 0578-571056. Ook kunt u een kijkje nemen op onze website www.TrendyAuto.nl
Geen Verzendkosten!
Wij hanteren geen verzendkosten, dus de prijs op de site is wat u totaal betaald.
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren