Nieuws archief
Geplaatst op 29 November '13

Decemberactie, korting op alle bumperplaten bij TrendyAuto

Sinterklaas en Kerst staan weer voor de deur, dat betekend cadeautjes! TrendyAuto gaat ook een cadeautje uitdelen, want in de gehele maand december krijgt u maar liefst 20% korting op alle bumperplaten in ons assortiment.
Wij hebben bumperplaten in ons assortiment voor o.a. Citroën, Fiat, Ford, Hyundai, Mercedes, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Toyota en Volkswagen. Mocht u tussen deze merken niet de juiste vinden neemt u dan contact met ons op en wij zoeken voor uw merk en type.

Beschermplaten tegen krassen en butsen

Naast een mooie uitstraling hebben bumper beschermplaten vooral een functioneel doel. Ze werken eventuele al ontstane krassen en butsen weg, maar het primaire doel is om krassen en butsen te voorkomen. Een bumperplaat is een betaalbare en functionele oplossing voor bescherming van auto bumpers tegen krassen van bijvoorbeeld honden, boodschappen, kratten, werkmateriaal, etc.
RVS en aluminium bumperplaten
Bij Trendyauto.nl hebben wij 2 verschillende soorten beschermplaten in ons assortiment: RVS gepolijste platen en aluminium beschermplaten. De RVS gepolijste beschermplaten vallen in zijn geheel op de bumper van de auto. De aluminium beschermplaten hebben een ‘knikje’ aan het einde, zodat er nog ongeveer 1 cm over de rand van de auto bumper valt. Het is vooral deze laatste die in de volksmond veelal traanplaat genoemd wordt.
Meer informatie?
Wilt u meer weten? Dan kunt u te alle tijde contact met ons opnemen op info@trendyauto.nl of 0578-571056.
Geen verzendkosten!
Wij hanteren geen verzendkosten, dus de prijs op onze website is de prijs die u betaald!
Social Media
Word vriend van ons op Facebook en volg ons op Twitter. Zo mist u geen aanbieding meer en wordt u op de hoogte gehouden van allerlei leuke en interessante aanbiedingen en nieuwsfeiten.
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren