Geplaatst op 09 July '13

Hoge kortingen op al onze Nissan producten!

Tot eind augustus geven wij hoge kortingen op het hele assortiment van Nissan! Dit geldt voor alle producten. Van de instaplijsten, de deurgrepen en de spiegelkappen voor de Nissan Qashqai, X-Trail of NV200 tot de sidebars, pushbars en dakrailingen voor de Primastar, NV400 of Kubistar.
De korting wordt automatisch berekend en kunt u zien als uw het product aanklikt. De korting geldt voor alle producten en kan dus veel voordeel opleveren, zeker bij bestellingen van meerdere producten.

Nissan personenwagen en SUV accessoires

Ons Nissan accessoires programma is zeer uitgebreid. Alle Nissan modellen lenen zich goed voor zowel beschermende als design accessoires. Voor de SUV’s van Nissan: de Nissan Juke, Murano, Qashqai en X-Trail verkopen we veelal design accessoires zoals RVS gepolijste raamlijsten, deurgrepen, instaplijsten of spiegelkappen. Deze ‘kleine’ accessoires kunnen uw Nissan SUV al snel een hele andere uitstraling geven. Ook hebben wij voor deze Nissan modellen een uitgebreid pushbar en sidebar programma. Onze pushbars en sidebars zijn RVS verchroomd en van zeer hoge kwaliteit. Naast bovenstaande producten hebben we ook nog auto spoilers, uitlaten, velgen en auto grilles in ons programma voor personenauto’s en SUV’s van Nissan.
Nissan Bedrijfswagens
Voor alle Nissan bedrijfswagens, de Kubistar, Primastar, Interstar, NV200 en NV400 hebben we een breed assortiment beschermende accessoires. Voor een bedrijfswagen die veelal voor werkdoeleinden wordt gebruikt kunnen onze beschermde accessoires goed van pas komen. Wij hebben o.a. bumper beschermplaten, anti inbraak raamroosters, sidebars en dakrelingen in ons programma. Daarnaast hebben we ook design accessoires, zoals een pushbar, spoilers, zonnekleppen, spiegelkappen, instaplijsten, deurgrepen en auto grilles.
Profiteer in de maanden juli en augustus van 10% korting op het gehele assortiment.
Meer informatie?
Wilt u meer weten? Dan kunt u te alle tijde contact met ons opnemen via info@trendyauto.nl of 0578-571056.
Ook kunt u een kijkje nemen op onze website www.trendyauto.nl.
Geen verzendkosten!
Wij hanteren geen verzendkosten, dus de prijs op onze website is de prijs die u betaald!
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.