Nieuws archief
Geplaatst op 02 November '11

Hoge kortingen op beschermplaten en raamroosters!

Tijdens de november actiemaand staan alle bumper beschermplaten en raamroosters centraal. Dit houdt in dat alle producten binnen deze categorieën deze maand fors in prijs zijn verlaagd. Onze producten zijn altijd al zeer scherp geprijsd, maar wij doen er nog een schepje bovenop.
Na een aantal succesvolle maandactie’s bieden we nu alle raamroosters en beschermplaten tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan. Het is dus zeker de moeite waard om in de actiemaand producten te bestellen met fikse kortingen!

Raamroosters

Raamroosters zijn een echte musthave ter beveiliging van kostbare spullen die in een auto of bedrijfswagen liggen. Zeker bij deze laatste groep zien we steeds meer busjes en bedrijfsauto’s met raamroosters op de zijramen en het achterraam. Dat kan ook niet anders als je weet dat auto inbraak schering en inslag is, zeker in bepaalde gebieden en steden. Wij hebben raamrasters tegen scherpe prijzen, klik hier voor een overzicht per merk.
Wij leveren raamroosters voor de volgende merken: Fiat, Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault, Toyota en Volkswagen.
Bumper beschermplaten
Naast een mooie uitstraling hebben bumper beschermplaten vooral een functioneel doel. Ze werken eventuele al ontstane krassen en butsen weg, maar het primaire doel is om krassen en butsen te voorkomen. Een bumperplaat is een goedkope en functionele oplossing voor bescherming van auto bumpers tegen krassen van bijvoorbeeld honden, boodschappen, kratten, werkmateriaal, etc. Klik hier voor een overzicht voor alle beschermplaten.
Wij leveren bumperplaten of traanplaat voor alle automerken waaronder Renault Trafic, Ford Transit, VW T5, Caddy, VW Golf, Volkswagen Transporter, VW crafter, Hyundai H300, Fiat Ducato enScudo, Mercedes Vito en Viano, Mercedes Sprinter, Opel Vivaro en nog veel meer.
Beschermplaten en raamroosters kopen kan snel en gemakkelijk online of kom langs in één van onze winkels. Ga naar onze dealers pagina in de bovennavigatie voor adressen, openingstijden en prijzen!
Wij hanteren geen verzendkosten, dus de prijs op de site is wat u totaal betaald!
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren