Nieuws archief
Geplaatst op 18 February '13

Honda CR-V 2013

De Honda CR-V heeft een gloednieuw modeljaar erbij, de voorkant en zijkant zijn enigszins aangepast waardoor deze stoere SUV nog meer robuuste uitstraling krijgt. Accessoires voor dit nieuwe bouwjaar zijn nu verkrijgbaar bij Trendy Auto.
Het assortiment is uitgebreid met de volgende nieuwe accessoires voor de Honda CRV passende op het model vanaf bouwjaar 2012:
De nieuwe Honda CR-V is het resultaat van ervaring. Tijdens het ontwikkelingsproces hebben de ontwerpers elk onderdeel – groot en klein – steeds weer overdacht, verbeterd en geperfectioneerd. Steeds met de overtuiging dat elke verandering voor een nog betere harmonie zorgde. Het resultaat: veel ruimte, geavanceerde technologieën, ongeëvenaarde veelzijdigheid en een zo efficiënt mogelijk brandstofverbruik. En met een rijgevoel dat meer dan ooit lijkt op dat van een normale personenauto. De CR-V is rijker uitgerust en geeft u alle vrijheid. Waar u ook naartoe gaat.
Actie!
Vanaf vandaag krijgt u 15% korting op de 3 bovenstaande nieuwe producten voor de Honda CR-V 2013.
Bestel snel en profiteer van deze extra korting!

Deze actie loopt tot en met 30 april 2013!
De korting wordt verrekend wanneer u het product in de winkelmand doet.
Deze korting geldt niet in combinatie met andere acties.
Wilt u meer weten over onze accessoires? Dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen op info@trendyauto.nl of 0578-571056. Ook kunt u een kijkje nemen op onze website www.trendyauto.nl.
Geen verzendkosten!
Wij hanteren geen verzendkosten, dus de prijs op de site is wat u totaal betaald.
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren