Nieuws archief
Geplaatst op 02 April '12

In april staan bij Trendy Auto de Volkswagen Caddy en Caddy Maxi centraal!

De lente is officieel begonnen, tijd om uw auto weer ‘mooi weer klaar’ te maken. Wassen, uitzuigen, poetsen en natuurlijk ook verfraaien en beschermen hoort hierbij. Wij, Trendy Auto B.V., hebben veel mooie accessoires voor veel automerken- en types in ons assortiment, waar altijd wel iets tussen zit voor uw smaak. Elke maand bieden wij de accessoires van een bepaald automerk/type of productgroep aan tegen zeer interessante kortingen. Deze maand gaat de eer naar de Volkswagen Caddy en Caddy Maxi.

Volkswagen Caddy en Caddy Maxi

De Volkswagen Caddy, een nette en betrouwbare bedrijfswagen bij uitstek. Inmiddels is ook de Caddy Maxi gepasseerd, deze is iets langer maar dit had praktisch geen invloed op de accessoires die bij Trendy Auto leverbaar zijn. Alleen de side bars en de dakreling hadden een kleine aanpassing nodig, maar dat was geen probleem. Voor de Volkswagen Caddy 2010 waren ook maar minimale aanpassingen in het accessoire programma nodig, want alleen de voorkant en het dak van deze Caddy heeft een facelift gekregen. Dit betekend voor ons assortiment dat het uitgebreid is met een nieuwe push bar, verschillende soorten grilles, koplamp randen en een dakreling set. Alle andere accessoires die al leverbaar waren passen nog steeds op deze Volkswagen Caddy.
En nu bieden wij in de maand april alle accessoires van de Volkswagen Caddy en Caddy Maxi tegen zeer interessante kortingen aan. Voor zowel het oude als het nieuwe model vindt u accessoires in ons assortiment. Onze producten zijn altijd al zeer scherp geprijsd, maar deze maand doen wij er voor de Volkswagen Caddy en Caddy Maxi dus nog een schepje bovenop.
Geen verzendkosten!
Zoals u van ons gewend bent hanteren wij geen verzendkosten, dus de prijs op de site is wat u totaal betaald!
Social Media
Wij willen graag meer naambekendheid genereren voor Trendy Auto. De beste manier is tegenwoordig om dit te doen via alle aangeboden Social Media. Wij willen u vragen word vriend van ons op Facebook en Hyves, volg ons op Twitter. Door middel hiervan mist u geen aanbieding meer en wordt u op de hoogte gehouden van allerlei leuke, interessante aanbiedingen en nieuwsfeiten.
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren