Geplaatst op 01 November '12

In de actiemaand november: korting op alle instaplijsten

Instaplijsten beschermen de dorpel, houden de auto netjes en staan ook nog erg sportief. Vaak is de instaplijst het eerste waar je tegenaan kijkt als je de autodeur opent. Meestal zitten er in een auto af fabriek geen instaplijsten. Een instaplijst is voor het interieur een leuke toevoeging! Als je geen instaplijst hebt, is er sneller kans op beschadiging van de dorpel.

Waarom instaplijsten?

De instaplijsten geven een behoorlijke lift aan de looks van de dorpels. Je kunt ze niet missen, zeker als je voor een chromen instaplijst of een instaplijst met verlichting kiest. De instaplijst maakt de auto een stuk chiquer en sportiever, tegelijkertijd houd je de auto ook netjes. Door het monteren van de instaplijst wordt het grootste gedeelte van de dorpel beschermd tegen beschadiging. Vaak wordt de dorpel geraakt bij het in en uitstappen. De instaplijst zorgt zo voor een goede bescherming voor krassen op de dorpel. De instaplijsten zijn uiteraard krasbestendig. Verlichte instaplijsten zijn ook zeker een hulp in het donker, je weet altijd hoe hoog je moet instappen.

Instaplijsten zijn binnen 5 minuten gemonteerd!

Het bevestigen van de instaplijst gaat als volgt:

1. Ontsmet de dorpel van de auto met alcohol (of ander ontsmettingmiddel).De dorpel die moet goed schoon zijn anders hecht de lijm niet goed op de dorpel.
2. Smeer de binnenkant van de instaplijst in met lijm (de nieuwe lijst die op de dorpel komt )/ of verwijder het bovenste laagje van de plakstrips die aan de binnenkant van de nieuwe instaplijst zit.
3. Druk de nieuwe instaplijst over de dorpel heen en laat hem 8 uur drogen. Zodra u lijm gebruikt moet het minimaal 10 graden zijn. Wanneer het onder de 10 graden is kan de lijm niet snel genoeg drogen.
4. Verwijder beschermingsfolie van de instaplijst.
Hoge kortingen!
Onze accessoires zijn altijd al zeer scherp geprijsd, maar nu doen wij er deze maand nog een schepje bovenop voor alle instaplijsten! Kijk op onze website onder het kopje aanbieding voor alle actieprijzen en profiteer nu!!! En zoals u van ons gewend bent betaald u geen verzendkosten, de prijs die u op de website ziet is de totaalprijs.
Social Media
Word vriend van ons op Facebook en volg ons Twitter. Door middel hiervan mist u geen aanbieding meer en wordt u op de hoogte gehouden van allerlei leuke, interessante aanbiedingen en nieuwsfeiten.
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.