Nieuws archief
Geplaatst op 01 June '12

In de maand juni weer zeer leuke en interessante merken in de maandactie bij Trendy Auto

De maandactie van deze maand bestaat uit de merken Fiat, Peugeot en Citroën. We gaan weer hoge kortingen weggeven op de types Fiorino, Bipper en Nemo. Onze accessoires voor deze mooie bedrijfswagens zijn zowel functioneel als design. Dus wanneer u uw bedrijfswagen wilt beschermen of u wilt hem alleen mooiere uitstraling geven, bij ons vindt u wat u zoekt!

Ideale bedrijfswagens

Wellicht zijn de Fiat Fiorino, Peugeot Bipper en Citroën Nemo nog niet zo bekend bij het grote publiek, maar deze compacte, praktische, comfortabele én zuinige bedrijfswagens zijn ideaal voor ondernemers die veel in de stad rijden. Met hun mooie vormgeving trekken ze standaard de aandacht wanneer u aan komt rijden. Gecombineerd met de lage bedrijfskosten beschikt u over een zeer aantrekkelijke en voordelige bedrijfsauto. Trendy Auto B.V. heeft een aantal mooie accessoires voor deze merken in het programma opgenomen, die u in de maand juni tegen een mooie prijs kunt aanschaffen.

Hoge kortingen!

Onze accessoires zijn altijd al zeer scherp geprijsd, maar nu doen wij er deze maand nog een schepje bovenop voor de Fiat Fiorino, Peugeot Bipper en Citroën Nemo. Bezoek onze website www.trendyauto.nl voor alle actieprijzen en profiteer nu!!!
Actiepakketten
Ook hebben wij 2 actiepakketten voor u samengesteld, zodat u bovenop de al hoge kortingen per product u nog eens EXTRA korting krijgt bij bestelling van een actiepakket.
U kunt kiezen uit de volgende 2 pakketten:
Pakket 1
- RVS Spiegelkappen
- RVS Achterkleplijst
- RVS bumpergrille boven

Nu voor de setprijs van €225,-
Pakket 2
- RVS Spiegelkappen
- RVS Achterkleplijst
- RVS bumpergrille onder

Nu voor de setprijs van €225,-
Op onze website kunt u bij de zoekfunctie rechts bovenin ‘actiepakket’ intypen. Dan krijgt u de actiepakketten zien voor de Fiat Fiorino, Peugeot Bipper en Citroën Nemo. U kunt dan kiezen welke u nodig heeft en wij zullen uw keuze z.s.m. verwerken.
Geen verzendkosten
Zoals u van ons gewend bent hanteren wij geen verzendkosten, dus de prijs op de site is wat u totaal betaald!
Social Media
Wij willen u vragen word vriend van ons op Facebook en Hyves, volg ons op Twitter. Door middel hiervan mist u geen aanbieding meer en wordt u op de hoogte gehouden van allerlei leuke en interessante aanbiedingen en nieuwsfeiten.
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren