Geplaatst op 01 October '12

In de oktober 2012 actiemaand staan de grilles centraal bij Trendy Auto

Tijdens de oktober 2012 actiemaand staan alle grilles centraal bij Trendy Auto. Dat betekend dat alle autogrilles in de maand oktober fors in prijs zijn verlaagd. Het is dus zeker de moeite waard om in de actiemaand een grille te bestellen met fikse korting!
Auto gril, auto grille of auto grill. Het zijn drie schrijfwijze, maar we bedoelen hetzelfde namelijk de gril die voor op de auto (bij de radiateur) zit. De autogrille wordt over het algemeen geleverd in het RVS verchroomd, Trendy Auto heeft voor enkele merken ook een RVS gepolijste grille in het assortiment. Een grille – en eigenlijk ook de voorbumper – is heel bepalend voor de look van de auto. Het is dan ook niet vreemd dat diegene die zich een beetje bezighouden met auto tuning en styling op zoek gaan naar een nieuwe autogril! Bij Trendy Auto hebben we een groot aantal autogrills en grille sets op voorraad.

De juiste looks

Een autogril zit natuurlijk standaard – af fabriek – op iedere auto. Maar het is niet altijd de meest ideale grille. Dit onderdeel is geheel bepalend voor de eerste aanblik van de auto en het is dan ook niet vreemd dat dit onderdeel vaak vervangen wordt. Zeker bij het pimpen van de auto – waarbij alles draait om de juiste looks – is de grill een element dat snel en simpel een compleet andere aanblik geeft.
De materialen
We zeiden het al eerder: dit onderdeel is er in diverse afwerkingen waaronder die in verchroomd of gepolijst. Beiden zijn fantastisch fraaie uitvoeringen. Zowel verchroomd als gepolijst RVS vragen wel een bepaald onderhoud. Voor specifieke tips en aanwijzingen verwijzen we naar de pagina ‘onderhoud tips chroom RVS’.
Hoge kortingen!
Onze accessoires zijn altijd al zeer scherp geprijsd, maar nu doen wij er deze maand nog een schepje bovenop voor alle grilles! Kijk op onze website onder het kopje aanbieding voor alle actieprijzen en profiteer nu!!! En zoals u van ons gewend bent betaald u geen verzendkosten, de prijs die u op de website ziet is de totaalprijs.
Social Media
Wij willen u vragen word vriend van ons op Facebook en volg ons Twitter. Door middel hiervan mist geen aanbieding meer en wordt u op de hoogte gehouden van allerlei leuke en interessante aanbiedingen en nieuwsfeiten.
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.