Geplaatst op 31 May '13

In juni korting op de Nissan Qashqai Pushbar en sidebars!

Profiteer in juni van een aantrekkelijke korting op onze Nissan Qashqai pushbar en sidebars. Deze RVS verchroomde accessoires zijn van hoogwaardige kwaliteit en uiteraard EU goedgekeurd. De sidebars hebben mooie zwarte opstapjes en de montage kunt u op de originele punten doen. Er hoeft dus niet geboord te worden in de auto.
De pushbar is de gehele maand in de aanbieding voor slechts € 320,-. Voor een set sidebars erbij bent u € 529,- kwijt.

Sidebars

Sidebars voor een Nissan Qashqai zijn voornamelijk bedoeld voor het verfraaien van de auto. Het gaat om mooi, strak en stijlvol. Vandaar dat de Qashqai sidebars vaak verchroomd zijn. Het oogt toch net even anders! In combinatie met een pushbar maakt u het helemaal af.
Zijn er regels voor Pushbars?
Jazeker! Er is een groot aanbod Pushbars op de markt die niet zijn goedgekeurd voor gebruik op de Europesche markt. Het is verboden om met deze Pushbars op de openbare weg te rijden. Alle Pushbars bij Trendy Auto zijn goedgekeurd volgens Europese normen en u kunt hier dus zonder problemen mee de weg op!
Meer informatie?
Wilt u meer weten? Dan kunt u te alle tijde contact met ons opnemen op info@trendyauto.nl of 0578-571056. Ook kunt u een kijkje nemen op onze website www.trendyauto.nl.
Geen verzendkosten!
Wij hanteren geen verzendkosten, dus de prijs op onze website is de prijs die u betaald!
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.