Geplaatst op 05 December '12

Introductie aanbieding: Mercedes Citan accessoires!

We hebben het al aangekondigd maar nu is het zover, de accessoires voor de Mercedes Citan zijn er. Natuurlijk bieden we deze nieuwe producten met een speciale introductieprijs aan. Klik hier voor het overzicht van alle Citan accessoires.

Samenwerking Renault

De Mercedes Citan is gemaakt in samenwerking met Renault. De basis van de Citan is namelijk een Kangoo, natuurlijk aangepast door Mercedes. Zo is bijvoorbeeld het onderstel stugger als de Kangoo en ook het dashboard is vernieuwd.
Trendy Auto snapt dat wanneer u een Citan heeft, deze naar uw manier van gebruik aangepast moet worden met functionele of verfraaiende accessoires. Daarom heeft Trendy Auto de beste accessoires voor uw Citan geselecteerd en bieden we deze tijdelijk aan met een interessante introductie aanbieding. Zo zijn er bijvoorbeeld Sidebars, Pushbars of Raamroosters (eventueel bedrukt met uw logo! ).
Wilt u meer weten? Dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen op info@trendyauto.nl of 0578-571056.
Geen verzendkosten!
Zoals u van ons gewend bent hanteren wij geen verzendkosten, dus de prijs op de site is wat u totaal betaald!
Social Media
Word vriend van ons op Facebook en volg ons op Twitter. Zo mist u geen aanbieding meer en wordt u op de hoogte gehouden van allerlei leuke en interessante aanbiedingen en nieuwsfeiten.
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.