Geplaatst op 10 February '15

Jeep Renegade accessoires

Met werelden om te ontdekken en avonturen om te beleven, verlangt u een auto die nagenoeg alles aankan. Met de nieuwe Jeep Renegade roept het avontuur. Maak uw Renegade compleet met een RVS chromen pushbar en een set luxe sidebars van hoge kwaliteit en u bent klaar om er op uit te trekken.
Trendy Auto volgt samen met leverancier en fabrikant Cobra de automarkt op de voet, hierdoor kunnen we snel passende RVS accessoires aanbieden voor de nieuwe Renegade. De Renegade 2014 is een luxe SUV, een veelzijdige en compacte auto die zich goed leent voor een pushbar en sidebars.

Uitstraling en bescherming

Aan een Amerikaan hoef je niet te uit te leggen waar Jeep voor staat. Bij de gemiddelde Europeaan ligt dat net wat anders. Niet in de laatste plaats komt dit door het prijsniveau. Jeeps zijn immers niet goedkoop. Maar nu is er een Jeep die op de kleintjes let. De Renegade valt in alle richtingen ruimer uit dan bijvoorbeeld een Renault Captur, maar staat te koop voor de prijs van de Nissan Qashqai, die weer wat groter is.
Pushbar/Bullbar Jeep Renegade
Een robuuste 60 mm RVS verchroomde pushbar geeft de Renegade voorkant meer uitstraling. Een Jeep pushbar wordt ook nog vaak een bullbar genoemd. Het verschil zit hem in de breedte. Een bullbar is hoger en groter, over de gehele breedte van de auto. Dat mag volgens de huidige wetgeving niet meer. De pushbar is kleiner en voldoet aan alle moderne eisen anno 2015. Alle pushbars van Cobra zijn goedgekeurd en zijn voorzien van een bewijs hiervan, namelijk een EU certificaat.
Sidebar set RVS chroom met 2 steps
Cobra heeft een set sidebars ontwikkeld voor de Renegade. Deze is RVS verchroomd en heeft aan beide zijden 2 steps. Uiteraard zijn de sidebars door Cobra op maat gemaakt waardoor de Renegade accessoires een perfecte pasvorm hebben en kunnen worden gemonteerd op de carrosserie, zonder boren, en op de bestaande montagepunten. Er zit een duidelijke montagehandleiding bij met afbeeldingen en nummers die makkelijk gevolgd kunnen worden.
Europese regelgeving
Cobra levert voor de Jeep Renegade EU goedgekeurde accessoires. Sinds het verscherpen van de regelgeving op side- en bullbars heeft Cobra veel testen uitgevoerd. De door hun verkochte accessoires voldoen aan alle Europese regels en zijn dus voorzien van een EU certificaat.

Alle producten van Cobra worden geleverd met 2 jaar volledige garantie op fabrieksfouten.
Dealerlogin
Voor de zakelijke klant (garagist of dealer) bieden wij de mogelijkheid om te bestellen via onze Dealer login.

De Dealer login is speciaal én alleen voor de zakelijke klant. U dient zich eenmalig aan te melden en kunt daarna uw bestellingen via de site plaatsen onder uw eigen voorwaarden en prijzen. U kunt samen met de klant op onze site de producten en prijzen bekijken en vervolgens achter de schermen bestellen voor netto prijzen.
Registreren?
Klik bovenin de webpagina op de knop Dealer Login. Klik daarna in het opkomende scherm op de blauwe knop registreren en doorloop het proces.

Wij hanteren geen verzendkosten, dus de prijs op de site is wat u totaal betaald!
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.