Geplaatst op 11 August '11

Luxe accessoires voor de nieuwe Volkswagen Sharan

De vorig jaar uitgekomen Volkswagen Sharan is zeer succesvol. Volkswagen heeft lang gewerkt aan een nieuw model, het vorige model Sharan heeft 15 jaar dienst gedaan, al zijn er wel meerdere facelifts gedurende de afgelopen jaren geweest. Het is een zeer goed verkocht model MPV, er werden meer dan 600.000 exemplaren van verkocht.
De nieuwe Sharan heeft duidelijk het Volkswagen gezicht en is ontworpen volgens de nieuwe designfilosofie van Volkswagen. Binnen zijn segment zien we dat alleen Ford de afgelopen jaren voor een volledig nieuw model heeft gezorgd. De nieuwe Sharan kan dus, samen met de Seat Alhambra een groot stuk van de markt innemen door zijn nieuwe design en nieuwe snufjes.

Cobra is dé specialist als het om RVS-accessoires gaat. Voor de Volkswagen Sharan heeft Cobra de volgende nieuwe producten ontworpen.

Pushbar / Bullbar

Een subtiele 48 mm RVS verchroomde Push bar geeft de voorkant enorme uitstraling. Een pushbar wordt ook nog vaak een bullbar genoemd. Het verschil zit hem in de breedte. Een bullbar is hoger en groter, over de gehele breedte van de auto. Dat mag volgens de huidige wetgeving niet meer. De pushbar is kleiner en voldoet aan alle moderne eisen anno 2011. Alle pushbars van Cobra zijn goedgekeurd en zijn voorzien van een bewijs hiervan, namelijk een EU certificaat.
Sidebars
De side bars zijn voorzien van 2 steps aan beide zijde. Ook deze zijn gemaakt van hoogwaardig RVS en verchroomd. Ze zijn door Cobra op maat gemaakt voor de nieuwe Sharan waardoor ze een perfecte pasvorm hebben en kunnen worden gemonteerd op de carrosserie. Er zit een duidelijke montagehandleiding met afbeeldingen en nummers bij die duidelijk gevolgd kunnen worden.
Radiator grille
De nieuw ontworpen grille kan worden gemonteerd met of zonder pushbar. De grille van Cobra is een populair product wat vooral op SUV’s en MPV’s veel verkocht wordt. Het is een betaalbaar product wat de voorkant van de auto er meer laat uitspringen en een luxe uitstraling geeft.
Europese regelgeving
Cobra levert voor de Sharan EU goedgekeurde accessoires. Sinds het verscherpen van de regelgeving op side- en bullbars heeft Cobra veel testen uitgevoerd. De door hun verkochte accessoires voldoen aan alle Europese regels.
Alle producten van Cobra worden geleverd met 2 jaar volledige garantie.
Wij hanteren geen verzendkosten, dus de prijs op de site is wat u totaal betaald!
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.