Geplaatst op 01 March '12

Maandactie maart: hoge kortingen voor oude en nieuwe accessoires van de Renault Master, Opel Movano, Nissan Interstar/NV400

Ondanks het koude weer zou u het niet denken, maar het is alweer bijna lente. Mensen gaan naar buiten om te genieten van deze mooie tijd en zitten niet meer binnen achter de computer. Maar toch gaat Trendy Auto weer knallen met nieuwe maandactie om u te laten profiteren van spectaculaire aanbiedingen. In de maand maart geven wij hoge kortingen weg op al onze accessoires van de Renault Master, Opel Movano, Nissan Interstar en Nissan NV400.

Nissan NV400

Voor de nieuwe Renault Master en Opel Movano hadden wij al enige tijd nieuwe accessoires op onze website staan. Normaal gesproken behoort de Nissan Interstar ook tot deze 3 eenheid. Maar van onze leverancier kregen wij bij de ontwikkeling van de accessoires te horen dat er geen nieuwe Interstar bestond. Al enige tijd weten we nu dat de nieuwe Interstar NV400 gaat heten, maar nu hebben we dan ook echt de accessoires voor deze bedrijfswagen op onze website staan én hij gaat meteen in de aanbieding in onze maandactie.
Onze producten zijn altijd al zeer scherp geprijsd, maar in maart doen wij er voor de Renault Master, Opel Movano en Nissan Interstar/NV400 dus nog een schepje bovenop.
Extra actie naast de hoge kortingen
Naast de zeer hoge korting op alle accessoires voor de Renault Master, Opel Movano en Nissan Interstar/NV400 krijgt u bij bestelling van een Push bar of Side bar set 50% korting op een bijbehorende bumperplaat of (set) raamroosters. Dus profiteer nu extra van de kortingen bij Trendy Auto!!!
Geen verzendkosten!
Zoals u van ons gewend bent hanteren wij geen verzendkosten, dus de prijs op de site is wat u totaal betaald!
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.