Geplaatst op 01 May '12

Maandactie mei: Volkswagen Amarok accessoires

Zoals aangekondigd heeft Trendy Auto deze maand de accessoires van de Volkswagen Amarok in de aanbieding. Hoge kortingen en een extra actie voor dit stoere nieuwe type Volkswagen!

Volkswagen Amarok

Nadat we vorige maand succesvol hebben afgesloten met de accessoires voor de Volkswagen Caddy en Caddy Maxi, houden we het deze maand ook nog even bij Volkswagen. Maar nu krijgt u een flinke korting op de mooie, nieuwe, robuuste Volkswagen Amarok.
Met de Amarok presenteert Volkswagen Bedrijfswagens een volstrekt nieuwe pick-up. De Amarok is het vierde model in het bedrijfswagengamma van Volkswagen. Wanneer u in het bezit bent van een Amarok heeft u op zich al een uniek voertuig, maar wanneer u de accessoires van Trendy Auto ziet zal deze auto nog een extra dimensie krijgen. U valt niet te missen, u aan komt rijden in een mooie Volkswagen Amarok met de RVS accessoires van Trendy Auto.
Extra actie
Deze maand hebben we weer extra actie boven op de maandactie: Bij bestelling van een Pusbar of Bullbar in combinatie met Side bars met steps of RVS treeplanken krijgt u bovenop de actieprijs nog eens 10% extra korting op de Side bars of de treeplanken.
Let op!!!: bij betaling per Ideal of bankoverschrijving wordt de korting achteraf berekend en teruggestort op uw rekening.
Geen verzendkosten!
Zoals u van ons gewend bent hanteren wij geen verzendkosten, dus de prijs op de site is wat u totaal betaald!
Social Media
Wij willen u vragen word vriend van ons op Facebook en Hyves, volg ons op Twitter. Door middel hiervan mist u geen aanbieding meer en wordt u op de hoogte gehouden van allerlei leuke en interessante aanbiedingen en nieuwsfeiten.
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.