Geplaatst op 25 March '14

Magazijnopruiming Vivaro en Trafic accessoires

Afgelopen week hebben Opel en Renault hun nieuwe gezamenlijke model gepresenteerd. Het model dat in 2003 op de markt kwam is in 11 jaar nauwelijks verandert. Het werd dan ook tijd voor een grote update van deze populaire bedrijfsauto’s.
Bij de eerder uitgekomen Ford Tourneo werd de trend gezet om busjes compacter te maken. Dit zien we ook bij de Trafic en Vivaro. Het is een slankere, moderne uitvoering geworden.

Opruiming accessoires huidige model

De accessoires voor dit nieuwe model zijn nog in ontwikkeling, maar natuurlijk is deze nieuwe uitvoering een goede reden om het magazijn op te ruimen en korting te geven op de accessoires voor het vorige model. Op trendyauto.nl vind je dan ook verschillende accessoires voor de Vivaro / Trafic / Primastar met hoge kortingen . Bijvoorbeeld op spiegelkappen, dakrails of mistlamp ringen. Profiteer snel van deze aanbiedingen want op = op.
Meer informatie?
Wilt u meer weten over de accessoires die wij kunnen leveren voor de Opel Vivaro en Renault Trafic? Dan kunt u te alle tijde contact met ons opnemen via info@trendyauto.nl  of 0578-571056.
Geen verzendkosten!
Wij hanteren geen verzendkosten, dus de prijs op onze website is de prijs die u betaald.
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.