Geplaatst op 26 September '12

Mercedes GLK 2012

In 2008 werd voor het eerst de Mercedes GLK geïntroduceerd in Nederland. Nu deze kleinste SUV van Mercedes alweer zijn 4e jaar in gaat is het hoog tijd voor een facelift. In Nederland heeft de GLK met zo’n 3% van de totale afzet een relatief bescheiden aandeel in de Mercedes-verkopen, maar dit jaar werden er in de eerste twee maanden toch alweer 83 exemplaren van verkocht.
De facelift is optisch relatief bescheiden, we zien een nieuwe voorbumper, koplampen, en de toevoeging van veel LED-verlichting. Het grote verschil zit hem aan de binnenkant, daar is het interieur flink bewerkt, waarbij aardig wat van de E-klasse is geleend.
Cobra heeft alle accessoires voor het oude model GLK gepast op het nieuwe model. Doordat er voornamelijk vernieuwingen zijn bij het interieur passen bijna alle accessoires die Trendy Auto al in het assortiment had voor de Mercedes GLK op het nieuwe model. De accessoires die op zowel het oude als het nieuwe model passen nog even een rijtje:

- Pushbar
- Side bars met steps
- Cityguard (bar onderaan de bumper, zie foto)
- Treeplankomranding (worden gemonteerd om de originele treeplanken)
De grille, achterbumper hoekset en achterbar (in het midden) passen alleen op het oude model, dus vanaf bouwjaar 2008 tot 2012. Er is op dat gebied toch een kleine aanpassing geweest waardoor deze accessoires helaas niet meer passen. Op dit moment heeft Cobra hier nog geen nieuwe accessoires voor ontwikkeld, misschien dat dit in de toekomst nog gerealiseerd gaat worden.
Actie
Ter introductie van de nieuwe Mercedes GLK 2012 geeft Trendy Auto op alle GLK accessoires 10% korting tot het einde van dit jaar, 31 december 2012. Hebt u al uw nieuwe Mercedes GLK opgehaald of staat hij nog in bestelling bij uw dealer? Nu is het moment op te profiteren van deze mooie aanbieding en uw Mercedes GLK een “boost” te geven qua uiterlijk.

Wilt u meer weten over onze accessoires? Dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen op info@trendyauto.nl of 0578-571056.
Geen verzendkosten!
Wij hanteren geen verzendkosten, dus de prijs op de site is wat u totaal betaald.
Social Media
Word vrienden op Facebook en/of volg ons op Twitter. U blijft dan altijd op de hoogte van nieuws en mooie aanbiedingen.
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.