Geplaatst op 20 December '13

Mercedes producten tijdelijk met korting!

Profiteer van korting op alle Mercedes producten! Van de bumperbeschermplaat, de deurgrepen en de spiegelkappen voor de Mercedes B-Klasse, GLK of Citan tot de sidebars, pushbars en dakrailingen voor de Sprinter, Viano of Vito.
De korting is al verwerkt in de prijs en kunt u zien als u het product aanklikt. De korting geldt voor alle producten en kan dus veel voordeel opleveren, zeker bij bestellingen van meerdere producten.

Mercedes bedrijfswagen accessoires

Voor alle Mercedes bedrijfswagens hebben we een breed assortiment beschermende, maar ook design accessoires. Voor een bedrijfswagen die veelal voor werkdoeleinden wordt gebruikt kunnen onze beschermde accessoires goed van pas komen. Wij hebben o.a. bumper beschermplaten, anti inbraak raamroosters, sidebars en dakrelingen in ons programma. Daarnaast hebben we ook design accessoires, zoals een pushbar, spoilers, zonnekleppen, spiegelkappen, instaplijsten, deurgrepen en auto grilles.
Mercedes personenwagens
Ons Mercedes personenwagen accessoires programma is zeer uitgebreid. Alle Mercedes modellen lenen zich goed voor zowel beschermende als design accessoires. Voor de personenwagens van Mercedes: de Mercedes CLK, GL, GLK, M-Klasse en SLK, verkopen we veelal design accessoires zoals RVS gepolijste raamlijsten, deurgrepen, instaplijsten of spiegelkappen. Deze ‘kleine’ accessoires kunnen uw Mercedes al snel een hele andere uitstraling geven. Naast bovenstaande producten hebben we ook nog auto spoilers, uitlaten, velgen en auto grilles in ons programma voor personenauto’s van Mercedes.
Profiteer van 10% korting op het gehele assortiment.
Meer informatie?
Wilt u meer weten? Dan kunt u te alle tijde contact met ons opnemen op info@trendyauto.nl of 0578-571056.
Geen verzendkosten!
Wij hanteren geen verzendkosten, dus de prijs op onze website is de prijs die u betaald!
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.