Nieuws archief
Geplaatst op 22 February '11

Mitsubishi ASX, de perfecte crossover

Testrijders kunnen de rijeigenschappen tot in de kleinste details perfectioneren. Onderzoekers kunnen de veiligheid naar ongekende hoogten tillen. En de vormgevers zijn de sleutel voor perfectie. Dé trend van dit moment is de crossover, een kruising tussen een personenauto en terreinauto. Mitsubishi heeft er ook één ontworpen, genaamd de ASX.
asx front
asx sidebars

Cobra geeft de ASX nog stoerder uiterlijk

Cobra heeft de Mitsubishi onder handen genomen en een aantal accessoires toegevoegd met als resultaat een stoere Mitsubishi ASX. Door de toevoeging van een Bullbar / Pushbar wordt de aandacht nog meer naar de jetfighter neus getrokken.
Aandachttrekker
De Mitsubishi trekt met die nieuwe accessoires erg veel aandacht. Nu zijn er nieuwe artikelen voor de Mitsubishi ASX aangebracht zoals een Bullbar / Pushbar , Cityguard, Side bars en tot slot een Sportuitlaat. Deze producten verbeteren de vormgeving van de ASX aanzienlijk. Door de hoogte van de ASX is het instappen moeilijker geworden. Door middel van een Sidebar verlaag je de opstap met 10 cm wat het instappen een stuk gemakkelijker maakt.
Cityguard of Pushbar
Als u de Pushbar teveel de aandacht vindt trekken en u wilt iets minder ruig dan kunt u altijd nog voor de Cityguard gaan. Het is een RVS verchroomde buis dat onder de voorbumper bevestigd is. De Cityguard dient ook voor bescherming voor de voorbumper. Daarnaast staat een sportuitlaat onder de ASX erg sportief. Alle accessoires maken de ASX een top staaltje werk.
Overzicht producten ASX
Pushbar / Bullbarr 60 mm RVS chroom voor een Mitsubishi ASX vanaf bouwjaar 2010. Deze Pushbar is EU-goedgekeurd.
Cityguard / Pushbar RVS 48 mm voor een Mitsubishi ASX. Deze Cityguard is EU-goedgekeurd.
Sidebars met steps RVS chroom 80 mm voor een Mitsubishi ASX.
Voorbumper grill RVS chroom voor een Mitsubishi ASX.
Achterbumper PU RIM zwart voor een Mitsubishi ASX.
Sportuitlaat RVS links en rechts voor een Mitsubishi ASX Benzine of Diesel.
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.
Om je zo goed mogelijk te helpen maakt trendyauto.nl gebruik van cookies Accepteren Weigeren