Geplaatst op 13 December '13

Mitsubishi Outlander en Outlander PHEV Hybride

Na jaren ervaring weten wij wat een auto qua accessoires verbeterd in aanblik. Wij hebben daarom weer een mooie selectie gemaakt aan accessoires voor de nieuwe Mitsubishi Outlander. Het aanbod dat wij hebben bestaat uit RVS verchroomde producten, zoals grilles, pushbars en sidebars.
De eerste generatie Mitsubishi Outlander is in 2001 op de Aziatische markt uitgebracht onder de naam Mitsubishi Airtrek. Pas vanaf 2003 werd hij ook beschikbaar op andere markten, ditmaal wel als Outlander. Bij het ontwikkelen van de Mitsubishi Outlander is veel gebruikte gemaakt van onderdelen van bestaande modellen van de Japanse autofabrikant. Het platform werd van de Mitsubishi Lancer geleend, en het motorische gedeelte komt van de Mitsubishi Galant. Vanzelfsprekend was de eerste Outlander beschikbaar met zowel voorwielaandrijving als ook vierwielaandrijving.

Outlander nieuwe model

In 2006 kondigt zich de tweede generatie Mitsubishi Outlander aan, welke in 2007 ook in Europa beschikbaar komt. De derde generatie Mitsubishi Outlander is in 2012 in Europa geïntroduceerd. Voor dit type hebben wij een Pushbar, Sidebars, Voorbumpergrille en Deurgrepen. Onze accessoires zijn allemaal op maat gemaakt en deze geven uw Outlander een mooie en moderne uitstraling.
Hybride Outlander PHEV
De nieuwe Mitsubishi Outlander is er ook in een plug-in Hybrid: de PHEV genaamd. De Pushbar past wel op de PHEV, maar de adaptive cruise control en collision warning met radar die hier doorgaans op zitten werken dan niet meer, dus wij adviseren om goed na te kijken of dit op uw Outlander PHEV zit. Onze sidebars worden momenteel passend gemaakt op de Outlander PHEV, deze zullen half januari leverbaar zijn. De steunen moeten aangepast worden in verband met de accu. Ook leveren wij vanaf eind februari een set luxe treeplanken, speciaal voor hybride Outlander. Deze producten staan allemaal op de site en kunt u uiteraard alvast bestellen zodat wij ze voor u kunnen resereveren.
Meer informatie?
Wilt u meer weten over de accessoires die wij kunnen leveren voor de Mitsubishi Outlander? Dan kunt u te alle tijde contact met ons opnemen op info@trendyauto.nl of 0578-571056.
Geen verzendkosten!
Wij hanteren geen verzendkosten, dus de prijs op onze website is de prijs die u betaald!
Deel artikel via:

┬ę Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.