Geplaatst op 22 March '13

Nieuw: Ford Transit Custom accessoires

Eind 2012 rolden de eerste exemplaren van de Ford Transit Custom van de band af en inmiddels staan de eerste modellen al bij de dealers. Daarom is het hoog tijd dat ook de eerste accessoires voor deze moderne bus op de markt komen. Er is ook niets leuker dan een nieuwe bus aankleden met accessoires om de bus zo aan te passen naar uw persoonlijke voorkeur en gebruik.

Transit Custom of Transit Tourneo Custom ?

Dit verschil in typenaam wekt soms erg veel verwarring op want wat zijn nou echt de verschillen tussen deze 2 bussen ?
Het uiterlijk van de Transit Custom en de Transit Tourneo Custom zit weinig verschil. In de basis is het de zelfde bus alleen heeft de Tourneo variant een aantal luxe extra's.
Extra's zoals electronische veiligheidsystemen, cruise control en parkeersensoren maken het

Pas het aan naar uw gebruik!

Ons assortiment heeft artikelen voor verschillende gebruikers, zo kunt u als klus of bouwbedrijf bij ons terecht voor functionele accessoires om uw bus te beschermen tegen het alledaags gebruik zoals:

- Geborstelde Sidebars
- Verchroomde Pushbar
- Geborstelde Achterbar

Ook hebben we speciaal voor deze bus zwarte accessoires, namelijk een zwarte Pushbar , Sidebars zonder steps
 en Sidebars met steps.
Ook bieden wij voor bus die wat minder te voortduren krijgt een aanbod accessoires om het uiterlijk van uw bus nog verder naar uw eigen voorkeur te maken, namelijk:

- Verchroomde Sidebars met steps
- Verchroomde Pushbar / Cityguard
- Verchroomde Bumperplaat
Er komt nog meer!
Onze leveranciers zijn nog volop aan het ontwikkelen voor de Ford Transit (Tourneo) Custom en er komen binnenkort zeker nog meer accessoires bij om uw bus verder aan te kleden.
Meer informatie ?
Wilt u meer weten? Dan kunt u te alle tijde contact met ons opnemen op info@trendyauto.nl of 0578-571056. Ook kunt u een kijkje nemen op onze website www.trendyauto.nl
Deel artikel via:

© Trendy Auto | Techniek & Design door Connective Power B.V.